ManageFB — na dan lansiranja beta verzije 100 korisnika, ciljaju na 10.000

Jovana Milićević - 4. Oktobar, 2013.

ManageFB je proizvod koji cilja da bude glavna kontrolna tabla za administriranje Facebook strana. Ovaj alat za  jednostavnije i bolje upravljanje vašim poslovanjem na Facebooku tokom zatvorene bete prikupio je 100 korisnika, od čega već 50 njih plaća korišćenje.

Na ManageFB-u radi tim od 7 ljudi u okviru firme Social Media Hub, a proizvod je namenjen profesionalcima koji upravljaju Facebook stranicama u okviru firme, agencije ili samostalno.

Do Facebook aplikacije u 3 klika

managefb-pages

Proizvod je koncipiran tako da objedinjuje sve alate i aplikacije potrebne za vođenje poslovnih profila na Facebooku, od istraživanja tržišta do opipavanja pulsa ove društvene mreže.

U tome pomažu alati kao što su Market i MyMarkets, koji služe za analiziranje tržišta po kontinentima, regionima, državama, kategorijama i brendu, ili Trend koji se koristi za analiziranje postova, komentara, pisanja i trendova na Facebooku, a korisnicima alata pokazuje kakav feedback dobijaju od svoje publike.

Pored administriranja strana, sistem će za vas prikupljati i informacije o fanovima, a oni korisnici koji nemaju tehnička znanja ceniće mogućnost da u samo tri klika dodaju aplikaciju svojoj stranici, pri čemu su im na raspolaganju šabloni za onlajn prodavnicu, popuste, takmičenje fotografija i drugi.

S obzirom na to da se stranom upravlja sa jednog mesta i nema potrebe za kupovinom i korišćenjem više različitih alata, ManageFB omogućava uštedu vremena, novca i povećanu produktivnost.

Podjednako je dobar i za rad u timovima, jer sistem čuva informacije o aktivnostima svih članova ili zaposlenih.

Žele da od 100 dođu do 10.000 korisnika u 2014.

managefb-3

Zahvaljujući ranijem iskustvu članova tima u pružanju digital usluga, ekipa ManageFB-a imala je adresar potencijalnih klijenata i uz kvalitetan proizvod lako došla do broja od 100 korisnika, od čega polovina plaća ovu uslugu.

Kako nam kaže jedan od osnivača, Vukašin Brnjada, ovo je samo mali korak u ostvarivanju njihovih ambicija:

vukasinNastavljanjem rada na unapređivanju platforme želimo da u 2014. dođemo do 10.000 korisnika.

Krajnji cilj nam je da postanemo globalna platforma broj jedan za nastup biznisa na Facebooku.

Beta verzija ManageFB-a je javna od danas i možete je isprobati putem ovog linka. Postoji opcija kreiranja besplatnog naloga pomoću kojeg korisnici mogu da isprobaju mogućnosti ovog softvera. Za naprednije korisnike tu su dodatni paketi koji pored premium alata i aplikacija uključuju i podršku.

Kako je u pitanju sistem koji se još gradi iz ekipe nam kažu da su sve primedbe i preporuke dobrodošle — pišite im na support@managefb.com.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa