Primenjeni AI meetup — AI stack u proizvodu startapa, unapređenje produktivnosti

Prijavite se putem ulinkovanog obrasca pri dnu posta.

Vukašin Stojkov
09/06/2023

U Beogradu u Savskoj 5 u sredu 14. juna od 18:30 se organizuje meetup na kome će par kolega prikazati kako su izabrali i implementirali AI stack za svoj startap i ChatGPT za unapređenje produktivnosti.

Program

Igor Bogićević, preduzetnik i inženjer, će nam predstaviti kako su njegov tim i on veoma brzo i ambiciozno osmislili i relizovali dogradnju svog postojeće niza proizvoda u okviru Orgnostic platforme, tako da svojim korisnicima pruže više vrednosti kroz prednosti modernog AI stack-a (uključujući i OpenAI modele) u svakodnevnom people analytics radu.

Duško Petrović, inženjer i team lead, će predstaviti pravljenje testa znanja za regrutovanje programera uz pomoć ChatGPT, čime je uštedeo dosta vremena i (potencijalno) napravio bolji test nego da je sam sve radio.

Networking — biće odvojeno vreme i posluženje za sve goste koji budu želeli da se upoznaju i pričaju sa prisutnim kolegama.

Ukoliko želite da prijavite sebe ili nekoga koga poznajete kao predavača za ovaj ili neki naredni događaj ovog tipa, javite nam se na [email protected].

Šta da očekujete

Namena okupljanja i programa je da se IT profesionalcima prikažu različiti primeri korišćenje GPT-ja u produktivnosti i građenju proizvoda.

Proizvodi i prakse će se pre svega demonstrirati neposredno, uz nimalo ili malo prezentacije, uz interakciju sa publikom.

Sadržaj će oscilirati u pogledu kompleksnosti, delovi ili celost programa može biti prenapredna ili prejednostavna u zavisnosti od vašeg dosadašnjeg iskustva; pogledajte opise iz programa da procenite da li bi vam program bio koristan.

Prijave

Za razliku od prethodnih meetupa iz ovog serijala prijave se ne realizuju putem aplikacije Zajednica već putem dole uvezanog obrasca.

Prijavite se popunjavanjem ovog formulara.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

petak, 9. Jun, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije