LLM/GPT meetup u Beogradu u utorak 23. maja — #GPTCofounder, produktivnost i modeli za srpski jezik

Ulaz je slobodan za sve korisnike aplikacije Zajednica, ukoliko nemate nalog zatražite pozivnicu od poznanika ili nam se javite da vam je pošaljemo.

Vukašin Stojkov
17/05/2023

U Beogradu u Savskoj 5 u utorak 23. maja od 18:00 se organizuje meetup na kome će nekoliko kolega prikazati kako koriste Open AI-jeve GPT modele za pravljenje novih biznisa, unapređenje postojećeg softvera i par drugih tema.

Uslove za prisustvo je da imate nalog na aplikaciji Zajednica (više detalja na dnu).

Usput — pogledajte ako niste već veliki LLM hakaton koji planiramo krajem meseca.

Šta da očekujete

Namena okupljanja i programa je da se IT profesionalcima prikažu različiti primeri korišćenje GPT-ja u produktivnosti, programiranju i građenju proizvoda.

Proizvodi i prakse će se demonstrirati neposredno, bez prezentacije, uz interakciju sa publikom.

Sadržaj će oscilirati u pogledu kompleksnosti, delovi ili celost programa može biti prenapredna ili prejednostavna u zavisnosti od vašeg dosadašnjeg iskustva; pogledajte opise prezentacija da procenite da li bi vam program bio koristan.

Program

Slobodan Stojanović, preduzetnik i inženjer, će nam predstaviti rad na svom projektu #CofounderGPT, sa fokusom na tehničke aspekte izrade proizvoda.

Milan Krstić, inženjer i preduzetnik, koga smo slušali na prethodnom meetupu (pogledajte video) će predstaviti nastavak svog rada, eksperimentišući kako ChatGPT može da podigne produktivnost u svakodnevnom programiranju.

Slobodan Marković, konsultant i aktivista, će predstaviti inicijativu za izradu kvalitetnih datasetova za finetuning modela kako bi bolje radili za srpski jezik.

Ukoliko želite da prijavite sebe ili nekoga koga poznajete kao predavača za ovaj ili neki naredni događaj ovog tipa, javite nam se na [email protected].

Prijave

Prisustvo na događaju je besplatno za sve korisnike aplikacije Zajednica (iOS, Android, web) koji je moraju pokazati na svom uređaju na ulazu. Molimo vas da se za događaj prijavite tako što ćete na aplikaciji upvote-ovati ovaj post. Ukoliko nemate nalog pitajte nekoga iz vašeg okruženja ili nam pišite na ovaj mejl.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

sreda, 17. Maj, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ