LinkedIn Local događaj — Startit Centar Novi Sad

Prvi LinkedIn Local će biti održan 21. marta od 18 časova.

Jelena Voćkić - 14. Mart, 2019.

U četvrtak, 21. marta, od 18 časova će u Startit Centru Novi Sad biti održan #LinkedInLocal događaj. Cilj ovog događaja je da okupi biznis zajednicu Novog Sada i održavaće se jednom mesečno.

Na LinkedIn Local događaju ideja je da se online poznanstva prenesu u offline svet.

Šta publika može da očekuje na ovom događaju?

  • Povezivanje i umrežavanje — jedini cilj #LinkedInLocal događaja je da pomogne učesnicima događaja da upoznaju osobe koji se kriju iza LinkedIn profila.
  • Panel diskusiju uz neke od najaktivnijih ljudi iz Srbije na LinkedInu
  • Priču o kreiranju zajednice i ličnog brenda
  • Vreme za networking
  • Zašto je biti čovek najbolja strategija?
  • Kako pronaći ono što vas odvaja od drugih?
  • Kako izgraditi autoritet i reputaciju kompanije?

Kome je namenjen događaj?

Predavanje je namenjeno svima koji su zainteresovani za temu, kao i svim korisnicima LinkedIna, ali i onima koji žele da se pridruže ovoj mreži.

Organizatori

Domaćini prvog LinkedIn Local događaja će biti Nemanja Živković, koji će imati pomoć Danijela Miloševića. Svi zainteresovani koji žele da budu uključeni u bilo koji segment organizacije ovog ili nekih od budućih okupljanja, mogu slobodno da kontaktiraju domaćina prvog LinkedIn Local događaja.

Nikola Agatonović — dizajnira digitalna iskustva od 2012. Organizator prvog LinkedIn Local događaja u Beogradu.

Gordana Novaković — radi u startapu Alchemy Cloud Inc. kao HR menadžer, pozicija poznata kao ,,sve što nije vezano za programiranje, to sam ja”.  Po struci je diplomirani pravnik i politikolog, trenutno završava MBA studije na FTN-u. Strastvena je horistkinja AKUD ,,Sonja Marinković” u Novom Sadu. Voli da animira svoju publiku na Instagramu. Dog person. Omiljena boja – tirkizna.

Maja Stančetić — ekspert u oblasti ljudskih resursa sa fokusom na razvoj poslovnih veština zaposlenih. Sertifikovani NLP Master, ISCP Coach, CEFE Trainer. Za Linkedin kaže da joj je to omiljena mreža, jer njenim korišćenjem stvara vrednost za sebe i za druge.

Vladimir Jelić — sa preko 12 godina iskustva u domaćem IT sektoru prošao je sve pozicije od programera preko regrutera i HR, do menadžment pozicija u brzo rastućim kompanijama sa preko 200 zaposlenih. Trenutno radi na projektu SerbianTech sa idejom da kreira zajednicu koja će promovisati domaću tech scenu na međunarodnom tržištu. A gde se to može bolje uraditi nego na Linkedinu?

Prijava

LinkedInLocal događaj će biti održan 21. marta od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem ovog linka.

*Ukoliko želiš da se priključiš LinkedIn lokal zajednici i upoznaš nove ljude, prijavi se i podeli iskustva i znanja koja je tebi LinkedIn mreža donela. Fokus LinkedIn lokal zajednice jeste da svi članovi zajednice kreiraju lični brend i koriste LinkedIn na pravi način.

Sve informacije o ovom događaju možete potražiti i putem ovog linka.