Još jedno predavenje će biti održano u petak, 24. maja, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin. Ovog puta nam dolazi Bojan Božović koji će pričati o liderstvu, kako u biznisu tako i u životu.

Ovo je definitivno neizostavna tema u svakoj knjizi i literaturi o uspešnom poslovanju. Zašto je to tako? Da li se lideri jednostavno rađaju, ili ih je moguće kreirati? Kako oni funkcionišu, kakve osobine poseduju kao ličnosti, kakvim se stilovima komunikacije služe, i na koji način lideri motivišu, kako druge, tako i sebe, ali i ono što je najbitinije, da li sve to mi možemo da primenimo u svom životu i na koji način. 

Predavanje je prvenstveno namenjeno preduzetnicima i osobama koje su zaposlene na odgovornim pozicijama, ali ujedno svima onima koji žele da rade na svom ličnom rastu i razvoju, bez obzira da li su zaposleni, ili su u potrazi za poslom. Predavanje je prilagodjeno početnicima, što znači da iskustvo u oblasti liderstva nije neophodno.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Bojan Božović, preduzetnik, trener i predavač, koji od svoje dvadesete godine razvija različite vidove poslovanja. Bio je rukovodilac u više kompanija, na više projekata i sektora unutar kompanija (prodajna odeljenja, HR, customer care itd.). Višestruko je nagrađivan za svoje prodajne aktivnosti. 

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 24. maj, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.