Liderstvo u kompleksnom okruženju razvoja softvera — meetup u Startit Centru Beograd

Meetup će biti održan u sredu, 6. novembra, od 18 i 30.

Ovaj meetup namenjen je svima onima koji rade u razvojnim timovima, sa drugim ljudima, bez obzira na to da li imaju lead prefiks ili sufiks u opisu svoje pozicije. 

Biće reči o kompleksnim sistemima i koliko je liderstvo (engl. leadership) danas neprilagođeno karakteristikama istih. Deliće se statistike o tome koliko su zaposleni danas posvećeni, angažovani i motivisani na radnom mestu i kakav je uticaj liderstva na to. Na meetup-u će se razjasniti:

  • Kako razlikujemo menadžment i leadership?
  • Koja je razlika između IQ i EQ, te koliki je uticaj EQ na biznis ishode?
  • Koliki je i kakav uticaj psihološke sigurnosti na radnom mestu i kako je postići?
  • I najzad, koji su to mali, početni koraci na putu svakog od nas ka boljem liderstvu?

Predavač

Ovo okupljanje će voditi Milica Lubinić. Trenutno radi kao Scrum Master, članica je Agile Coaching Club-a i entuzijasta za velike promene, sa dubokom strašću da stvori atmosferu mira, poverenja i sigurnosti za svoje timove i kolege. Po obrazovanju lingvista, sa dugogodišnjim iskustvom u projektnom menadžmentu i digitalnom marketingu, pronašla je svoje mesto u Agile svetu, fokusirajući se na dinamiku sistema i timova, kompleksne domene i emergentni, people-oriented leadership

Prijava

Meetup će biti održan 6. novembra od 18:30 časova u Startit Centru Beograd (Savska 5). Događaj je besplatan, ali je broj mesta ograničen, pa su prijave neophodne preko meetup grupe.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Milena Stojanović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu