Liderstvo u kompleksnom okruženju razvoja softvera — meetup u Startit Centru Beograd

Meetup će biti održan u sredu, 6. novembra, od 18 i 30.

Milena Stojanović - 29. Oktobar, 2019.

Ovaj meetup namenjen je svima onima koji rade u razvojnim timovima, sa drugim ljudima, bez obzira na to da li imaju lead prefiks ili sufiks u opisu svoje pozicije. 

Biće reči o kompleksnim sistemima i koliko je liderstvo (engl. leadership) danas neprilagođeno karakteristikama istih. Deliće se statistike o tome koliko su zaposleni danas posvećeni, angažovani i motivisani na radnom mestu i kakav je uticaj liderstva na to. Na meetup-u će se razjasniti:

Predavač

Ovo okupljanje će voditi Milica Lubinić. Trenutno radi kao Scrum Master, članica je Agile Coaching Club-a i entuzijasta za velike promene, sa dubokom strašću da stvori atmosferu mira, poverenja i sigurnosti za svoje timove i kolege. Po obrazovanju lingvista, sa dugogodišnjim iskustvom u projektnom menadžmentu i digitalnom marketingu, pronašla je svoje mesto u Agile svetu, fokusirajući se na dinamiku sistema i timova, kompleksne domene i emergentni, people-oriented leadership

Prijava

Meetup će biti održan 6. novembra od 18:30 časova u Startit Centru Beograd (Savska 5). Događaj je besplatan, ali je broj mesta ograničen, pa su prijave neophodne preko meetup grupe.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa