Besplatne radionice programiranja za osnovce i srednjoškolce

Deca su na raspustu — idealno vreme da se igramo sa njima i da ih naučimo neke kul nove stvari. Prijavite vaše klince i klinke na programe koje ćemo realizovati tokom prvog Leta dečjih programa.

Od 23. jula do 31. avgusta realizovaćemo Leto dečjih programa — 25 radionica programiranja za različite uzraste klinaca i klinki, u Startit Centrima u Beogradu i Inđiji.

Učešće na ovim radionicama će za decu biti besplatno, projekat će se finansirati iz naše Kickstarter kampanje i realizuje se zahvaljujući podršci partnera Startit Centra i partnera u nastavi.

Više od igre

Pošto su deca naša budućnost, a jasno je i da tehnologija oblikuje budućnost svakodnevnog života i rada, odlučili smo da tokom leta organizujemo programe na kojima će klinci i klinke napraviti svoje prve programe, i približiti se izazovima i zabavi kreiranja sa tehnologijom.

Sve radionice su koncipirane tako da su deci zabavne — ili pravimo igrice ili upravljamo robotima, i kroz igru lakše savladavamo složene načine razmišljanja i stvaranja. Ujedno, radionice nisu zabavišta “našminkana” učenjem, već pre obrnuto — želimo da sa klincima i klinkama stvarno zagrebemo površinu ovih veština.

Evo i programa koje smo pripremili:

Ispod možete videti detaljnije informacije za svaki program kao i formulare za prijavu.

Prijavi se i uključi

Na gornjim linkovima možete videti detalje o svakom od kurseva kao i najavljene termine, a ukoliko želite da se prijavite na obaveštenja mejlom o svakom narednom najavljenom programu, unesite svoju mejl adresu u formu ispod.

Ukoliko, pak, imate neke svoje programe približavanja tehnologije deci, javite nam se na kontakt@startit.rs da ga uključimo u projekat.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Zoja Kukić

Unesite termine za pretragu