Lepo mi je što imam posao koji volim — intenzivni seminar u Startit Centru Novi Sad

Dvodnevni intenzivni seminar će biti održan se 22. i 23. septembra u periodu od 16 od 20 časova.

Jelena Voćkić - 13. Septembar, 2018.

Dvodnevni intenzivni seminar ‚‚Lepo mi je što imam posao koji volim” održaće se 22. i 23. septembra (subota i nedelja), u periodu od 16 do 20 časova, u prostorijama novosadskog Startit centra. Na ovom seminaru učesnici će između ostalog dobiti odgovor na pitanje kojim putem da krenu nakon završetka školovanja.

Nakon velikog interesovanja i sjajnog odziva na radionice „Lepo mi je što imam posao koji volim“, koje su održane u Subotici, Nišu, Kragujevcu i Beogradu, nakon letnje pauze, ova radionica stiže i u Novi Sad.

Radionica je namenjena onima čije je formalno obrazovanje završeno, onima koji stoje na raskršću i pitaju se šta sad. Kako da se osveste šta žele da rade i kojim putem da krenu? Kako da pravilno postave svoje ciljeve i usmere se ka njima? Šta je bitno da bi se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli karijeru?

Odgovore na sva ova pitanja pokušaćemo da damo na besplatnom seminaru „Lepo mi je što imam posao koji volim“ u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj ‚‚Lepo mi je”.

Koncepcija programa

Zamišljen je kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Učesnici će proći kroz simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, sa fokusom na praktičan rad. Zatim će polaznici kursa proći kroz vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orijentišu na ostvarivanje ciljeva. Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme

Predavač

„Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljković, osnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“. Milica je autor projekta „Neguj radost života“ i projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

Prijava

Intenzivni seminar ‚‚Lepo mi je što imam posao koji volim” će biti održan 22. i 23. septembra od 16 do 20 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Program je besplatan, ali je broj ograničen na 25 polaznika. Želimo da ovom programu prisustvuju oni koje ova tema zaista zanima, pa vas molimo da se prijavite samo ako ste sigurni da ćete oba dana moći da joj prisustvujete.

Prijave su otvorene na ovom linku do popune mesta, a krajnji rok za prijavu je sreda, 19. septembar. Svi materijali su pripremljeni, tako da učesnici ne moraju ništa da donose.

U slučaju kada se neki od učesnika prijavio, a nije u mogućnosti da pohađa seminar, organizatori ih mole da se jave bar dva dana ranije kako bi mogli da pozovu sve zainteresovane, koji se nalaze na listi čekanja.