Lepo mi je što imam posao koji volim — besplatna radionica u Startit Centru Zrenjanin

Dvodnevna intenzivna radionica biće održana u subotu 20. oktobra od 16 do 20 časova i nedelju 21. oktobra od 10 do 14 časova.

Marijana Milićev - 10. Oktobar, 2018.

Dvodnevna intenzivna radionica ‚‚Lepo mi je što imam posao koji volim” biće održana u subotu 20. oktobra od 16 do 20 časova i nedelju 21. oktobra od 10 do 14 časova, u prostorijama zrenjaninskog Startit Centra. Na ovoj radionici učesnici će između ostalog dobiti odgovor na pitanje kojim putem da krenu nakon završetka školovanja.

Nakon velikog interesovanja i sjajnog odziva na radionice „Lepo mi je što imam posao koji volim“, koje su održane u Subotici, Nišu, Kragujevcu,Beogradu i Novom Sadu, u oktobru će se održati i u Zrenjaninu.

Radionica je namenjena onima čije je formalno obrazovanje završeno, onima koji stoje na raskršću i pitaju se šta sad. Kako da se osveste šta žele da rade i kojim putem da krenu? Kako da pravilno postave svoje ciljeve i usmere se ka njima? Šta je bitno da bi se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli karijeru?

Odgovore na sva ova pitanja pokušaćemo da damo na besplatnoj radionici „Lepo mi je što imam posao koji volim“ u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj ‚‚Lepo mi je”.

O radionici

Zamišljena je kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Učesnici će proći kroz simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, sa fokusom na praktičan rad. Zatim će polaznici kursa proći kroz vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orijentišu na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka radionica, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme

Predavač

„Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljković, osnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“. Milica je autor projekta „Neguj radost života“ i projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

Prijava

Intenzivni seminar ‚‚Lepo mi je što imam posao koji volim” će biti održan u subotu 20. oktobra od 16 do 20 časova i nedelju 21. oktobra od 10 do 14 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu). Program je besplatan, ali je broj ograničen na 25 polaznika. Želimo da ovom programu prisustvuju oni koje ova tema zaista zanima, pa sve zainteresovane molimo da se prijave samo ako su sigurni da će oba dana moći da joj prisustvuju.

Prijave su otvorene na ovom linku do popune mesta, a krajnji rok za prijavu je sreda 17. oktobar. Svi materijali su pripremljeni, tako da učesnici ne moraju ništa da donose.

U slučaju kada se neki od učesnika prijavio, a nije u mogućnosti da pohađa seminar, organizatori ih mole da se jave bar dva dana ranije kako bi mogli da pozovu sve zainteresovane, koji se nalaze na listi čekanja.