Lepo mi je što imam posao koji volim — besplatna radionica u beogradskom Startit Centru

Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar, koji će biti održan u subotu, 8. decembra, od 16 do 20 časova i nedelju, 9. decembra, od 10 do 14 časova.

Ana Petrović - 28. Novembar, 2018.

Nakon velikog interesovanja i odziva na besplatne radionice „Lepo mi je što imam posao koji volim“, koje su bile održane u Subotici, Nišu, Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu, radionice će biti održane i u Beogradu.

Posetioci će tokom radionice dobiti odgovore na sledeća pitanja:

Besplatan seminar „Lepo mi je što imam posao koji volim“ organizuju sajt Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je.

Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar koji će se održati u subotu, 8. decembra, od 16 do 20 časova i nedelju, 9. decembra, od 10 do 14 časova u beogradskom Startit Centru (Savskoj 5).

Sadržaj programa

Program je zamišljen kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Učesnike očekuju simulacije stvarnih situacija prilikom traženja posla, praktični primeri, intenzivan i interaktivan program. Bez preteranog teorijskog razglabanja, fokus će biti na praktičnom radu. Učesnici će proći kroz vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orijentišu na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije sedam dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme koje će biti obuhvaćene:

Predavač

Radionica „Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljković, osnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“. Milica je autor projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

Prijave

Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Kako bi se osiguralo da programu prisustvuju oni koje ova tema zaista zanima, organizatoti mole zainteresovane da se prijave samo ako su sigurni da će oba dana moći da mu prisustvuju. Ukoliko kandidati imaju bilo kakvih nedoumica oko dolaska, preporuka je da se ne prijavljuju, jer zauzimaju mesto onima koji bi sigurno došli, a koji se nalaze na listi čekanja.

Prijave su obavezne, a otvorene su do popune mesta. Krajnji rok za prijavu je četvrtak, 6. decembar, putem sledeće forme.

Napomena

Svi materijali su pripremljeni, tako da učesnici ne moraju ništa da donose.

U slučaju kada je kandidat popunio prijavu, a ne može da dođe, organizatori ih mole da im bar dva dana ranije jave, kako bi mogli da pozovu sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja.