„Learning for the 21st Century“ — besplatni treninzi programiranja robotića za decu u Startit Centru Novi Sad

U periodu od septembra 2019. do aprila 2020. organizacija SEE ICT i Startit Centar Novi Sad radiće na sprovođenju projekta „Learning for the 21st century“ koji se sprovodi u partnerstvu sa UNICEF-om.

„Learning for the 21st Century“ — besplatni treninzi programiranja robotića za decu u Startit Centru Novi Sad. U periodu od septembra 2019. do aprila 2020. organizacija SEE ICT i Startit Centar Novi Sad radiće na sprovođenju projekta „Learning for the 21st century“ koji se sprovodi u partnerstvu sa UNICEF-om.

Ideja projekta je da deca, starosti od 11 do 14 godina (V, VI, VII, VIII razred osnovne škole), kroz treninge steknu osnovna znanja o programiranju i razviju interesovanje za ovu temu. Sva deca od starosti od 11 do 14 godina, pozvana su da učestvuju u treninzima na kojima će učiti osnove programiranja i robotike. Polaznici će imati priliku da se upoznaju i poigraju sa robotima koji mogu da trče, skaču, crtaju, plivaju, igraju i izvode razne druge akrobacije. Tokom tri treninga od po tri sata naučiće kako da sami upravljaju robotima, koristeći jednostavan programski kod.

Prolaskom kroz ove treninge želimo da decu upoznamo sa novim tehnologijama pomoću kojih će razviti nova interesovanja i veštine korisne u svakodnevnom životu. Realizacija treninga odvijaće se u 12 gradova u Srbiji.

Trajanje i termini

U skladu sa školskim smenama, odredili smo dva termina treninga za koja možete prijaviti svoje dete:

  • utorak, sreda, četvrtak od 10 do 13 časova
  • utorak, sreda, četvrtak od 15 do 18 časova

Prijave

Biće održano 7 trening sesija u Novom Sadu, a u nastavku su datumi održavanja:

Uslovi za upis

  • dete mora biti u mogućnosti da prisustvuje svih 3 sata koliko traje trening sesija

*Sva oprema za realizaciju programa će biti obezbeđena od strane organizatora.

Tročasovni trening će se održati u Startit Centru Novi Sad koji se nalazi na adresi Miroslava Antića 2. Za više informacija oko prijava možete nas kontaktirati putem ovog mejla novi.sad@startit.rs.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu