Lean Startup Circle sledećeg četvrtka u Beogradu – radionica i meetup

U organizaciji Startlabs-a u Beogradu će 27. februara svi zainteresovani imati priliku da čuju Tristana Kromera, serijskog preduzetnika i jednog od osnivača pokreta Lean Startup Circle na radionici iz oblasti Customer Developmenta. Posle toga u saradnji sa Startitom održava se i Meetup na kom će pored Tristana govoriti i Brus Godfri, konsultant iz Velike Britanije.

Lean Startup Circle je organizacija koja okuplja sve one koji praktikuju Lean metod rada i vođenja biznisa, a zahvaljujući ekipi iz Startlabsa sada je imamo u Beogradu. Ovo je zvanično drugo LSC okupljanje kod nas i ovaj put kroz radionicu pruža veliku vrednost za one koji razvijaju svoj startap.

Tristan je radio 10 godina u muzičkoj industriji, pet godina je proveo u IT sektoru, studirao je psihologiju i poslovanje i pritom živeo u pet različitih zemalja. Trenutno mesto boravka mu je Silicujmska dolina, gde se već pet godina bavi i se lean startup filozofijom.

Na radionici „Customer Discovery“ govoriće se o tome koja je razlika između pronalska potrošača i prezentovanja proizvoda, kako se i gde pronalaze potrošači i mnogim drugim tehnikama koje su potrebne za dobar startap.

Radionica će se održati 27. februar sa početkom u 10 časova i planirano je da se završi do 16 časova. Učešće na radionici je besplatno, ali je registracija obavezna i možete je obaviti putem ovog linka.

Meetup u 18 časova

Meetup se održava isto u četrvtak, 27. februara u 18 časova u Kulturnom centru Rex uz podršku Startita. Svi zainteresovani će pored Tristana imati priliku da čuju Brusa Godfrija koji ima 25 godina iskustva u razvijanju proizvoda.

Brus je direktor i osnivač konsultanske kuće Aptonova i u Beograd dolazi zahvaljujući saradnji sa mBrainTrainom, domaćim startapom o kome smo skoro pisali i na Startitu. Na Meetupu će pričati o Go-To-Market strategiji.

Ulaz na Meetup je slobodan, a svoje prisustvo prijavite ovde.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Zoja Kukić

  • Friday, 21. February 2014.

    Odlicno zvuci, ali sad probah da se prijavim za radionicu i samo mogu na waiting list… Nadam se da ce se ipak otvoriti neko mesto

  • Friday, 21. February 2014.

    Odlicno zvuci, ali sad probah da se prijavim za radionicu i samo mogu na waiting list… Nadam se da ce se ipak otvoriti neko mesto

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu