U organizaciji Startlabs-a u Beogradu će 27. februara svi zainteresovani imati priliku da čuju Tristana Kromera, serijskog preduzetnika i jednog od osnivača pokreta Lean Startup Circle na radionici iz oblasti Customer Developmenta. Posle toga u saradnji sa Startitom održava se i Meetup na kom će pored Tristana govoriti i Brus Godfri, konsultant iz Velike Britanije.

Lean Startup Circle je organizacija koja okuplja sve one koji praktikuju Lean metod rada i vođenja biznisa, a zahvaljujući ekipi iz Startlabsa sada je imamo u Beogradu. Ovo je zvanično drugo LSC okupljanje kod nas i ovaj put kroz radionicu pruža veliku vrednost za one koji razvijaju svoj startap.

Tristan je radio 10 godina u muzičkoj industriji, pet godina je proveo u IT sektoru, studirao je psihologiju i poslovanje i pritom živeo u pet različitih zemalja. Trenutno mesto boravka mu je Silicujmska dolina, gde se već pet godina bavi i se lean startup filozofijom.

Na radionici „Customer Discovery“ govoriće se o tome koja je razlika između pronalska potrošača i prezentovanja proizvoda, kako se i gde pronalaze potrošači i mnogim drugim tehnikama koje su potrebne za dobar startap.

Radionica će se održati 27. februar sa početkom u 10 časova i planirano je da se završi do 16 časova. Učešće na radionici je besplatno, ali je registracija obavezna i možete je obaviti putem ovog linka.

Meetup u 18 časova

Meetup se održava isto u četrvtak, 27. februara u 18 časova u Kulturnom centru Rex uz podršku Startita. Svi zainteresovani će pored Tristana imati priliku da čuju Brusa Godfrija koji ima 25 godina iskustva u razvijanju proizvoda.

Brus je direktor i osnivač konsultanske kuće Aptonova i u Beograd dolazi zahvaljujući saradnji sa mBrainTrainom, domaćim startapom o kome smo skoro pisali i na Startitu. Na Meetupu će pričati o Go-To-Market strategiji.

Ulaz na Meetup je slobodan, a svoje prisustvo prijavite ovde.