Leadership Book Night Vol. 4 u novosadskom Startit Centru

Događaj će se održati u utorak, 22. maja od 18 časova.

Miloš Aleksić - 18. Maj, 2018.

Leadership Book Night je neformalni skup onih koji vole leadership i agile tematiku. To je prilika da se razgovara o pročitanom ili da se donese odluka da li je neko štivo vredno čitanja.

Džef Saterlend, jedan od kreatora scruma (agile metodologije), napisao je knjigu Scrum – The Art of Doing Twice the Work in Half the Time o kojoj će se razgovarati 22. maja u 18 časova. U knjizi, Džef iznosi istoriju ove, u IT industriji, najprimenjenije menadžment prakse. Kako je nastala, o stanju u industriji koje je doprinelo potrebi za novim pogledom, o Waterfall metodologiji i na koji način agile doprinosi većoj efikasnosti i zadovoljstvu u timu, teme su o kojima se Saterlend opširno bavi.

Na književnoj večeri će se takođe razgovarati o svemu tome, a ova obimna knjiga biće svedena na zanimljivih i informativnih sat i po konverzacije. (Link do audio knjige možete naći ovde, s tim da nije nužno da pročitate knjigu da biste prisustvovali. Dovoljno je da ste radoznali za agile praksu.)

Moderatorka večeri biće Tanja Trobok, koja je tri godine u menažmentu i sama je veoma zainteresovana za agile i leadership tematiku. Radi u CRS-u, IT kompaniji, gde učestvuje u kreiranju mobilnih aplikacija.

Prijava

Događaj će se održati u utorak, 22. maja od 18 časova u novosadskom Startit Community Baru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna, i vrši se putem ove forme.