LauncHUB dolazi u Novi Sad – predstavite svoj startap investitorima

Uglješa Erić - 18. Septembar, 2013.

U petak u 18h u Plavoj sali Skupštine Grada Novog Sada održaće se predstavljanje startapa bugarskom akceleratoru LauncHUB. Deset startapa čije prijave budu zadovoljile kriterijume akceleratora dobiće priliku da prezentuju svoju ideju i dobiju investiciju od 30 000 evra.

LAUNCHub je seed fond koji podržava najperspektivnije preduzetnike i digitalne startape u jugoistočnoj Evropi.

Fond investira i do 200 000 evra, a takođe vodi i mentoring program kojim pomaže mladim preduzetnicima da što brže razviju svoj posao. Investicioni fokus pada na startape koji su već formirali svoj tim, razvili svoj koncept, stekli inicijalnu korisničku bazu i blizu su završetka prototipa a njihov proizvod spada u e-trgovinu, mobilne aplikacije, digitalne medije, cloud infrastrukturu, poslovni softver, itd.

Od jula 2013, LAUNCHub je investirao u 20 firmi iz 5 zemalja u regionu. Fond je partner na strateškom nivou sa Seedcamp-om i Mozilla VebFVD. LAUNCHub radi pod Entrepreneurship Acceleration i Seed financial instrumentima Jeremie inicijative EIF i EK.

Prijave i održavanje događaja

Prijave su otvorene na http://bit.ly/1681aco i požurite sa njima jer se događaj bliži. Ne propustite priliku da dobijete povratne informacije, upoznate se sa investitorima i još jednom probate vaš pitch u praksi.

Petak, 18 časova, plava sala Skupštine Grada Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2 (ulaz broj 3), Novi Sad. 

Vidimo se.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa