LauncHUB dolazi u Novi Sad – predstavite svoj startap investitorima

U petak u 18h u Plavoj sali Skupštine Grada Novog Sada održaće se predstavljanje startapa bugarskom akceleratoru LauncHUB. Deset startapa čije prijave budu zadovoljile kriterijume akceleratora dobiće priliku da prezentuju svoju ideju i dobiju investiciju od 30 000 evra.

LAUNCHub je seed fond koji podržava najperspektivnije preduzetnike i digitalne startape u jugoistočnoj Evropi.

Fond investira i do 200 000 evra, a takođe vodi i mentoring program kojim pomaže mladim preduzetnicima da što brže razviju svoj posao. Investicioni fokus pada na startape koji su već formirali svoj tim, razvili svoj koncept, stekli inicijalnu korisničku bazu i blizu su završetka prototipa a njihov proizvod spada u e-trgovinu, mobilne aplikacije, digitalne medije, cloud infrastrukturu, poslovni softver, itd.

Od jula 2013, LAUNCHub je investirao u 20 firmi iz 5 zemalja u regionu. Fond je partner na strateškom nivou sa Seedcamp-om i Mozilla VebFVD. LAUNCHub radi pod Entrepreneurship Acceleration i Seed financial instrumentima Jeremie inicijative EIF i EK.

Prijave i održavanje događaja

Prijave su otvorene na http://bit.ly/1681aco i požurite sa njima jer se događaj bliži. Ne propustite priliku da dobijete povratne informacije, upoznate se sa investitorima i još jednom probate vaš pitch u praksi.

Petak, 18 časova, plava sala Skupštine Grada Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2 (ulaz broj 3), Novi Sad. 

Vidimo se.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Uglješa Erić

  • Wednesday, 18. September 2013.

    jel cilj dogadjaja da se nadju Early Stage startups (30k EUR investicije) ili startup-ovi koji vec imaju zavidan traction i sansu da podignu vece investicije – do 200k EUR?

  • Thursday, 19. September 2013.

    ono sto ja znam o Launchub-u da su fleksibilniji, znaci ako ti je proizvod vec odmakao mogu odmah investirati i vise ili se obavezati da to urade u vecoj rundi kada se pronadje jos neko ko bi hteo da ulozi. Tako da, u pocetnoj i odmakloj fazi, svi bi trebali da dodju, nije losa LH ekipa!

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu