Kreiranje novih vrednosti poslovanja oko principa saradnje i inovacija — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 6. jun u 18 časova.

Događaj će biti održan u četvrtak, 6. juna, u Startit Centru Subotica.

Da bi poslovanje napredovalo ponekad je potrebno da postoji sistem internih vrednosti i ciljeva kompanija zasnovanih na nečemu više od samo cilja prodaje i profita. Imajući u vidu principe otvorene inovacije, kolaborativne ekonomije i vizuelnog načina razmišljanja (eng. design thinking) Makarena Bota će dati smernice kako moderne uspešne firme funkcionišu i kako preduzetnici mogu da izmene svoje poslovanje, ili da utiču na pozitivne promene unutar firme.

Predavačica dolazi iz Urugvaja preko Američke ambasade u Beogradu i Swiss Contact organizacije i predavanje će biti na engleskom jeziku.

O predavaču

Makarena Bota dolazi iz Urugvaja i suosnivač je Doctari Latam, startapa koji kroz digitalnu platformu spaja pacijente i doktore, virtuelno i uživo. Takođe, ona predaje preduzetništvo, inovacije i design thinking na Univerzitetu u Urugvaju, a predavač je na mnogim svetskim TEDx događajima i konferencijama. Pre ovog startapa, imala je uspešan startap Sinergia iz kojeg je izašla 2016. godine.

Prijave

Događaj je zakazan za 6. jun u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu