Kreiranje Landing stranice uz pomoć Elementora, e-mail marketing i automatizacija — Startit Centar Novi Sad

WordPress meetup će biti održan u petak, 18. oktobra, od 18 časova.

Jelena Voćkić - 3. Oktobar, 2019.

U Startit Centru će 18. oktobra biti održan 24. WordPress meetup sa dva predavanja namenjena početnicima u WordPress-u.

Prvi predavač je Milan Milićev, a tema je Kreiranje Landing stranice uz pomoć Elementora”.

Milan Milićev je veb dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 200 sajtova. Shodno tome trenutno radi u agenciji za izradu sajtova i internet marketing kampanja. Pored toga, za sobom ima nebrojeno održanih predavanja.
Milan za sebe kaže i da aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju onlajn poslovanja, a takođe je i član WordPress zajednice. Aktivno se bavi i fotografijom, kreiranjem sinemagrafa, 360 fotografijom, 3D štampom i VR/AR.

Drugi predavač je Ilija Ćosić i govoriće na temu „E-mail marketing i automatizacija”. 

Ilija Ćosić je Vrščanin koji više od godinu dana radi u SEO agenciji Four Dots kao Junior Data Analyst.
Najviše je angažovan na komunikaciji sa korisnicima SaaS alata (Reportz, Dibz i Base) koje je agencija razvila za sopstvene potrebe i koji čekaju dalju masovnu komercijalizaciju.
Jedan je od ključnih igrača u organizaciji konferencije wwvrsac.

Tema njegovog predavanja biće upoznavanje sa osnovama e-mail marketinga, kao i sa različitim alatima koji se mogu koristiti za različite vrste e-mail komunikacije. Saznaćete koje su razlike u mejlovima koji služe za inbound, a koji za outbound komunikacije, kao i koji su koraci neophodni za uspešnu e-mail kampanju.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno početnicima u WordPress-u, kao i onima koji se interesuju za sferu e-mail marketinga. 

Prijava

Meetup će biti održan u petak, 18. oktobra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodna putem ovog linka. Prijavu takođe možete izvršiti i putem meetup sajta.