Kreiranje Landing stranice uz pomoć Elementora, e-mail marketing i automatizacija — Startit Centar Novi Sad

WordPress meetup će biti održan u petak, 18. oktobra, od 18 časova.

U Startit Centru će 18. oktobra biti održan 24. WordPress meetup sa dva predavanja namenjena početnicima u WordPress-u.

Prvi predavač je Milan Milićev, a tema je Kreiranje Landing stranice uz pomoć Elementora”.

Milan Milićev je veb dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 200 sajtova. Shodno tome trenutno radi u agenciji za izradu sajtova i internet marketing kampanja. Pored toga, za sobom ima nebrojeno održanih predavanja.
Milan za sebe kaže i da aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju onlajn poslovanja, a takođe je i član WordPress zajednice. Aktivno se bavi i fotografijom, kreiranjem sinemagrafa, 360 fotografijom, 3D štampom i VR/AR.

Drugi predavač je Ilija Ćosić i govoriće na temu „E-mail marketing i automatizacija”. 

Ilija Ćosić je Vrščanin koji više od godinu dana radi u SEO agenciji Four Dots kao Junior Data Analyst.
Najviše je angažovan na komunikaciji sa korisnicima SaaS alata (Reportz, Dibz i Base) koje je agencija razvila za sopstvene potrebe i koji čekaju dalju masovnu komercijalizaciju.
Jedan je od ključnih igrača u organizaciji konferencije wwvrsac.

Tema njegovog predavanja biće upoznavanje sa osnovama e-mail marketinga, kao i sa različitim alatima koji se mogu koristiti za različite vrste e-mail komunikacije. Saznaćete koje su razlike u mejlovima koji služe za inbound, a koji za outbound komunikacije, kao i koji su koraci neophodni za uspešnu e-mail kampanju.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno početnicima u WordPress-u, kao i onima koji se interesuju za sferu e-mail marketinga. 

Prijava

Meetup će biti održan u petak, 18. oktobra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodna putem ovog linka. Prijavu takođe možete izvršiti i putem meetup sajta.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu