Kreiranje kvalitetnog onlajn sadržaja — radionica u Startit Centru Beograd

Radionica će biti održana u četvrtak, 16. maja, sa početkom u 18 časova.

Marija Jevtić - 6. Maj, 2019.

Šta sve podrazumeva kvalitetan pisani sadržaj na jednom sajtu? U četvrtak, 16. maja, u beogradskom Startit Centru od 18 časova biće održana radionica gde ćemo pričati o kreiranju kvalitetnog onlajn sadržaja kroz oprobane content writing metode. 

Dođite da razgovaramo o osnovama content writinga, pisanja blogova i drugih formi izražavanja, diskutujemo o stvarnim primerima iz raznih niša i zaključimo koje su to dobre prakse pre, tokom i nakon pisanja web sadržaja.

Kome je namenjena radionica?

Predavanje i radionica su namenjeni početnicima i onima koji su tek ‚‚zagrebali” temu content writinga, a žele da uplove u ove vode.

Poželjno je poneti laptop.

Predavači

Milka Mitrović je završila Engleski jezik i književnost (osnovne i master studije) na Filološkom fakultetu u Beogradu. Na poziciji Content Operations Coordinatora je nešto više od godinu dana, kao content writer i editor radi već 5 godina, a pisanjem se bavi bezmalo celog života. U firmi Catena Media je od 2016. godine.

Katarina Vojvodić Zimonjić rođena je u Zrenjaninu. Odrasla je uz zvuk pisaće mašine, jer su joj se tata i deda bavili novinarstvom i tako je i sama razvila ljubav prema toj struci. Završila je master studije na Fakultetu polotičkih nauka, smer novinarstvo. Radila je u Centru za istraživačko novinarstvo skoro tri godine, a od 2016. je zaposlena u kompaniji Catena Media, za koju obavlja dužnost Content Editora, na veb sajtu AskGamblers. Osim u Srbiji, živela u Holandiji i duže boravila u Americi.

Prijava

Događaj će biti održan 16. maja od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Pošto je broj učesnika ograničen do 30 polaznika, prijave će biti otvorene do popunjenja kapaciteta.