Kreće nova iOS Akademija, ovaj put namenjena neprogramerima

Kreće novi kurs iOS Akademije, ovaj put namenjen onima koji nemaju iskustva u programiranju, a žele da steknu. Kroz intenzivan dvomesečni program ideja je da se nauče osnove programiranja u Swiftu i kreira nekoliko samostalnih aplikacija.

Ispred udruženja SEE ICT organizujemo drugu generaciju polaznika iOS Akademije, čiji je cilj je ovaj put da ljudima koji nemaju prethodnog iskustva u programiranju približimo razvoj aplikacija za iOS platformu i naučimo ih da razvijaju sopstvene aplikacije.

Program traje dva meseca i počinje 9. maja i obuhvata učenje osnova programiranja kroz programski jezik Swift i pravljenje nekoliko kompletnih aplikacija.

Program

Ideja programa je da neprogramere tokom intenzivnog dvomesečnog kursa nauči osnovama programiranja i uvede u korišnjenje programskog jezika Swift koji im upravo to i omogućava. Svi polaznici će proći kompletan proces razvoja mobilne aplikacije, od ideje do objave aplikacije na AppStore-u.

Prvi deo programa će biti fokusiran na učenje osnovnih koncepata programiranja, da bismo se što pre upustili u razvoj konkretnih aplikacija i do kraja kursa objavili veći broj njih na AppStoreu.

Iskustva polaznika 1. generacije iOS Akademije

U februaru ove godine program je započelo 15 polaznika prve generacije iOS Akademije, koji sa nastavom završavaju krajem aprila. Ova grupa je bila sastavljena od ljudi koji imaju iskustva u programiranju, te je kompletan program bio intenzivniji, i prilagođen njihovom nivou znanja. Evo utisaka jednog od polaznika Akademije, Borisa:

BorisNisam posedovao bilo kakvo znanje o razvoju aplikacija za iOS platformu kada sam odlučio da upišem iOS Akademiju. Tokom kursa očekivanja i motivacija su mi konstantno rasli, pored redovnih predavanja i vežbi uložio sam još dosta vremena da produbim i utvrdim svoje znanje.

Čitava priča se već sada isplatila — mesec dana pre kraja programa imam ugovor sa firmom iz SAD za razvoj iOS aplikacije, i siguran sam da je ovo stvar kojom želim da se bavim u životu.

Imajući u vidu veliku potražnju za iOS programerima (koju možete pogledati i na Startit Poslovima), jasno je da iOS programeri predstavljaju deficitarno zanimanje u, ionako nedovoljno zasićenom IT tržištu.

Trajanje programa

Program kreće 9. maja i traje do kraja juna meseca 2015. godine. Predavanja se realizuju utorkom i četvrtkom od 18:30h do 21h i subotom od 10h do 16h.

Predavači

Glavni predavač na iOS Akademiji je Mlađan Antić, iOS programer sa dugogodišnjim iskustvom, jedan on najistaknutijih u domaćoj zajednici iOS programera. Danilo Vladušić će mu biti podrška, budući da je iskustvo pokazalo da su za grupu od 15 polaznika optimalna dva predavača.

Kotizacija

999€, plaćanje u 3 rate, svakom polazniku je obezbeđen Macbook laptop tokom trajanja programa. Imamo još dva mesta na raspolaganju.

Lokacija

Kneza Miloša 47, Biznis centar opštine Savski venac

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Ivan Kovačević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu