Kreatori i alati: Petar Atanasovski, vođa Customer Happiness tima

Za ovu subotu, Petar iz beogradskih kancelarija GoDaddyja nam je pripremio listu stvari koje koristi za brigu o ManageWP korisnicima i svom timu.

Sanja Vatić - 19. Avgust, 2017.

Petar Atanasovski je vođa Customer Happiness tima u GoDaddy Belgrade kancelariji, zadužen je za brigu o iskustvu ManageWP korisnika, razvoj članova svog tima, poslovnih procesa i proizvoda koji će WordPress profesionalcima iskustvo učiniti još boljim.

Petar je, takođe, stariji brat, alumni AIESECa Srbije, zaljubljenik u vaterpolo, vreme provedeno na vodi, čamce i gitare, matematičar i programer po struci. Tražio je način kako da spoji ljubav prema programiranju sa razvojem ljudi i proizvoda, a upravo to mu se desilo kada je počeo da se bavi vođenjem Customer Happiness tima.

Hardware

Za rad u kancelariji koristim MacBook Pro (15-inch, 2016) uz Dell P2715Q monitor, Apple Magic Mouse, Magic Keyboard i Bose SoundLink on-ear Bluetooth slušalice.

Kod kuće koristim iMac (27-inch, Mid 2011), a u pokretu su najčešće dovoljni iPhone 7+ za komunikaciju, kao i Apple Watch za notifikacije u svakom trenutku. iPad Air 2 koristim najviše za čitanje, ponekad se zanosim da ću da radim nešto sa njega, ali to se obično završi uključivanjem laptopa. Navikao sam na MacOS i iOS, a briga o korisnicima i vođenje tima su takvi da je neophodno biti uvek dostupan.

Software i alati

Najveći deo posla bazira se na WordPressu, te je PHP dominantan, a kada radim određeni development, najčešće koristim WebStorm.

ManageWP koristim i u privatne svrhe za održavanje svih svojih WordPress sajtova. Iako imamo dosta naših rešenja koja smo razvili za različite alate, često istražujemo i ona koja bi mogla da nam pomognu u našem radu s obzirom na to da većina tih alata nije vezana za našu osnovnu delatnost.

Komunikacija

Project Management & Product

Ostalo