Korisničke priče: povratak na početak — predavanje u Startit Centru Beograd

Događaj će biti održan u četvrtak, 25. jula, sa početkom u 18 časova.

Napisali smo stotine, a videli možda i hiljade korisničkih priča, ali da li znamo dobro da ih protumačimo? Na ovom predavanju ćemo se vratiti na osnove i definisati šta je zapravo korisnička priča, kako se piše i zašto je bitna. Predavači će takođe pričati o tome zašto su komplikovani stakeholdersi, pritisak od strane menadžmenta i vremenska ograničenja uobičajni izgovori kada je u pitanju ubacivanje zadatka u frejmvork korisničke priče, umesto formulisanja korisničkog problema.  

Na stvarnim primerima iz velikih korporacija posetioci će sagledati zašto je bitno napraviti jedan korak unazad i dobro razmisliti o korisničkim pričama i kako to može da im pomogne da razumeju korisnike i naprave rešenje koje će ih oduševiti. 

Predavači

Predavači na ovom događaju će biti Adam Trnbul i njegova žena Sofi Njuzam, koji dolaze iz Londona i duži niz godina se bave proizvodima. 

Adam je radio kao Product Owner i Community Manager u Flatiron School (WeWork Company), Makers Academy i businessesforsale.com. On je značajno uključen u londonsku tehnološku zajednicu i kao volonter upravlja TechLondon.io.

Sofi je Senior Product Manager sa dugogodišnjim iskustvom u mnogobrojnim industrijama počevši od Martketplace-a do FinTech-a i platforma za društvene mreže i putovanja. Kroz godine rada je sakupila znanja o zamršenim sličnostima i različitostima u tim industrijama.  

Sofi je, zajedno sa svojim mužem Adamom, kreirala produkt menadžment agenciju UnicornFuel. Oni rade sa kompanijama različitih veličina i iz raznih industrija kako bi im pomogli da napreduju. U svom portfoliju imaju klijente iz Londona, Tobaga, Kolorada i Perua. 

Agenda

  • 18:00 — 19:00 — Sesija o korisničkim pričama
  • 19:00 — 20:00 — Networking

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku. 

Prijava

Događaj će biti održan u utorak, 25. jula, od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, a prijava nije obavezna. 

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marija Jevtić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu