Korisničke priče: povratak na početak — predavanje u Startit Centru Beograd

Događaj će biti održan u četvrtak, 25. jula, sa početkom u 18 časova.

Napisali smo stotine, a videli možda i hiljade korisničkih priča, ali da li znamo dobro da ih protumačimo? Na ovom predavanju ćemo se vratiti na osnove i definisati šta je zapravo korisnička priča, kako se piše i zašto je bitna. Predavači će takođe pričati o tome zašto su komplikovani stakeholdersi, pritisak od strane menadžmenta i vremenska ograničenja uobičajni izgovori kada je u pitanju ubacivanje zadatka u frejmvork korisničke priče, umesto formulisanja korisničkog problema.  

Na stvarnim primerima iz velikih korporacija posetioci će sagledati zašto je bitno napraviti jedan korak unazad i dobro razmisliti o korisničkim pričama i kako to može da im pomogne da razumeju korisnike i naprave rešenje koje će ih oduševiti. 

Predavači

Predavači na ovom događaju će biti Adam Trnbul i njegova žena Sofi Njuzam, koji dolaze iz Londona i duži niz godina se bave proizvodima. 

Adam je radio kao Product Owner i Community Manager u Flatiron School (WeWork Company), Makers Academy i businessesforsale.com. On je značajno uključen u londonsku tehnološku zajednicu i kao volonter upravlja TechLondon.io.

Sofi je Senior Product Manager sa dugogodišnjim iskustvom u mnogobrojnim industrijama počevši od Martketplace-a do FinTech-a i platforma za društvene mreže i putovanja. Kroz godine rada je sakupila znanja o zamršenim sličnostima i različitostima u tim industrijama.  

Sofi je, zajedno sa svojim mužem Adamom, kreirala produkt menadžment agenciju UnicornFuel. Oni rade sa kompanijama različitih veličina i iz raznih industrija kako bi im pomogli da napreduju. U svom portfoliju imaju klijente iz Londona, Tobaga, Kolorada i Perua. 

Agenda

  • 18:00 — 19:00 — Sesija o korisničkim pričama
  • 19:00 — 20:00 — Networking

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku. 

Prijava

Događaj će biti održan u utorak, 25. jula, od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, a prijava nije obavezna. 

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Marija Jevtić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu