Da li je uvek korišćenje front-end frameworka, poput Bootstrapa, najefikasnija opcija? — meetup u Startit Centru Novi Sad

Meetup će se održati u četvrtak, 6. decembra, u 18 časova.

U Startit Centru Novi Sad, 6. decembra, od 18 časova će biti održan meetup o korišćenju front-end frameworka, sa akcentom na Bootstrap, kao jedan od najkorišćenijih, pogotovu kada je reč o responsivnim veb sajtovima.

Tokom meetupa predavač će sa učesnicima razmotriti šta nudi pristup veb developmentu koji se oslanja na korišćenje frameworka — koje prednosti ima i u kojim situacijama je to pametan put razvoja. Međutim, da li je ovo uvek najefikasniji izbor? Veći deo predavanja će biti posvećen upravo analizi koja ograničenja i izazove korišćenje frameworka nameće developeru.

Takođe, posetioci će moći da saznaju kako da izbegnu framework i kako ovaj pristup razvoja podstiče i lični razvoj developera i njegovog seta veština. Ovo je put kojim se ređe ide, ali se dalje stiže.

Kome je namenjeno

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da čuju nešto o prednostima i manama koje korišćenje frameworka nosi sa sobom. Posebnu korist će predavanje imati za frontend developere koji koriste frameworke, ali žele da napuste tu praksu.

Predavač

Markus Milkerajt se veb developmentom bavi poslednjih 15 godina. Sami počeci vezani su za back-end veb tehnologije, a kasnije je svoje znanje proširio i na front-end, sa naglaskom na veb dizajnu, responsive designu i developmentu. Svoje znanje prevashodno bazira na PHP, SQL, JS, CSS, HTML, ali tokom godina je stekao i značajno iskustvo u ostalim veb tehnologijama. U Nemačkoj kompaniji Magmell je 6 godina, na poziciji Lead web developer, a od 2017. je zadužen za vođenje novosadske kancelarije.

Prijava

Meetup će biti održan 6. decembra u 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Meetup ce biti na engleskom jeziku. Prisustvo je besplatno, a svi zainteresovani svoje prisustvo mogu najaviti putem linka.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu