Konkurs američke ambasade - napravite novi Facebook ili Tesla Motors

Ukoliko imate između 18 i 25 godina i inovativnu tehnološku ideju za sopstveni biznis, ambasada SAD u Srbiji ima projekat za vas –  četvrti po redu Ron Brown Apprentice Program. Dva najbolja predloga iz Srbije učestvovaće u Brown Forumu, gde će imati priliku da upoznaju značajna imena iz sveta biznisa, uz pokriće svih troškova. Cilj programa je

Zoja Kukić
04/02/2014

Ukoliko imate između 18 i 25 godina i inovativnu tehnološku ideju za sopstveni biznis, ambasada SAD u Srbiji ima projekat za vas –  četvrti po redu Ron Brown Apprentice Program. Dva najbolja predloga iz Srbije učestvovaće u Brown Forumu, gde će imati priliku da upoznaju značajna imena iz sveta biznisa, uz pokriće svih troškova.

Cilj programa je promocija preduzetništva i čvrste poslovne prakse, te povećanje samozapošljavanja među omladinom. Takmičenje je organizovano poput emisije The Apprentice Donalda Trampa, tokom kog će učesnici predstaviti svoju ideju i poslovni plan žiriju u kojem će biti iskusni regionalni preduzetnici.

Pobednici iz Srbije takmičiće se sa mladima iz regiona u razvoju najboljeg poslovnog plana u Zagrebu i učestvovaće na Brown Forumu: Budućnost energije, koji će se održati 15. i 16. aprila, što može biti dobra prilika za umrežavanje i pronalaženje finasija za svoju ideju.

Prijave ne zahtevaju previše papirologije – sve staje na dve strane. Prva treba da sadrži sažetak poslovnog plana, a druga puni budžet  projekta. Moraju biti napisane na engleskom i biti poslate na email [email protected] do 21. februara.

Ron Brown Apprentice takmičenje se već četvrtu godinu za redom održava u našem regionu, a u spomen Rona Brauna, ministra trgovine SAD-a koji je život izgubio 1996. godine u avionskoj nesreći nedaleko od Dubrovnika, zajedno s ostalih 34 putnika i članova posade.

Ukoliko želite da se prijavite obavezno pogledajte zvanični poziv, a pronašli smo za vas i utiske sa prošlogodišnjeg takmičenja.

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

utorak, 4. Februar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije