Konferencija ‚‚Digitalna pismenost i transformacija obrazovanja i biznisa” u Startit Centru Šabac

Konferencija je podržana i finansirana od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a sa ciljem edukacije i pozitivnog uticaja na prosvetne radnike i preduzetnike.

Una Gemović - 6. Maj, 2019.

Regionalna konferencija ‚‚Digitalna pismenost i transformacija obrazovanja i biznisa” zakazana je za petak, 17. maj i predviđeno je da bude podeljena u dve tematske celine, a u skladu sa nazivom — jedna koja se odnosi na digitalizaciju u obrazovanju, a druga na digitalizaciju u poslovanju.

Konferencija je podržana i finansirana od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a sa ciljem edukacije i pozitivnog uticaja na prosvetne radnike i preduzetnike. Ideja je da im se kroz primere dobre prakse ukaže na mogućnosti koje savremene tehnologije nude, a pomoću kojih mogu značajno unaprediti kvalitet rada i povećati produktivnost. U sklopu svake celine biće realizovane po dve radionice i po dve panel diskusije, na dve lokacije — prostorije Startit Centra Šabac i Muzej šabačkih Jevreja. Program na obe lokacije počinje u 10 časova.

Agenda

Startit Centar Šabac

I Digitalna pismenost i nove tehnologije u obrazovanju

Muzej šabačkih Jevreja

II Digitalna pismenost i transformacija biznisa

S obzirom na to da se teme konferencije odnose na oblasti koje su od velike važnosti za društvo u celini, događaji ovog tipa predstavljaju odličnu priliku za povezivanje i umrežavanje, ali pre svega mogućnost za kvalitetnu edukaciju. Cilj konferencije jeste da se prosvetnim radnicima i preduzetnicima omogući da od iskusnih predavača čuju o tome kako se implementiraju ideje, šta je potrebno za realizaciju i kakvi su merljivi benefiti takvih projekta na širem planu. Prisutni će tokom celodnevne konferencije imati priliku da čuju konkretne i praktične primere iz kojih će uvideti dobrobiti digitalne pismenosti i transformacije pre svega za olakšanje rada, a zatim i za kreiranje kvalitetnijeg sadržaja, što nije moguće postići pomoću konvencionalnih metoda učenja i rada.

Prijave

Prisustvo na konferenciji je besplatno, ali su zbog organizacije i rezervacije mesta prijave obavezne. Ukoliko želite da prisustvujete na besplatnom stručnom usavršavanju možete se prijaviti putem sledeće forme. Listu predavača pogledajte ovde.