Koje su prednosti Nuxt.js frameworka i kako ih iskoristiti — predavanje 10. decembra u Startit Centru Beograd

Na predavanju će biti reči o Nuxt.js-u, moćnom i laganom frameworku za kreiranje Vue.js aplikacija.

U ponedeljak, 10. decembra, u Startit Centru Beograd će se održati meetup posvećen Nuxt.js frameworku.

Nuxt je izgrađen nad Vue.js-om i pruža dodatne mogućnosti kao što su kreiranje univerzalnih i statičkih Vue aplikacija. Njegove najveće pogodnosti su preloadovanje aplikacija na serveru, što ubrzava vreme učitavanja stranica i poboljšava optimizaciju sajta za pretraživače. Kao bonus i inovacija ovom interesantnom frameworku je komanda nuxt generate koja generiše kompletnu statičku verziju vebsajta koju možemo direktno hostovati na GitHub Pages ili na Amazon3.

Kroz ove i druge prednosti koje donosi Nuxt.js, prisutne će provesti Tamara Pavliček, Tehnički koordinator u kompaniji Quantox technology.

Prijava

Događaj će se održati u Startit Centru Beograd (Savska 5), 10. decembra sa početkom od 18 časova. Prisustvo predavanju je otvoreno, ali je neophodna prethodna prijava putem forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Nevenka Rangelov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu