Kako živeti od društvenih mreža — Ovog petka na meetupu u Startit Centru Vršac

Tema četvrtog meetupa u SC Vršac biće društvene mreže, a predavaće Igor Gašparević.
kako živeti od društvenih mreža vršac

Posao menadžera društvenih mreža biće tema ovonedeljnog meetupa u Startit Centru Vršac, koji će se održati u petak 3. marta.

Social Media Manager jedan je od poželjnijih poslova među mladima, a privlačan je velikom broju ljudi jer ne traži znanje programiranja veće rad u poznatom okruženju — društvenim mrežama. Šta je sve potrebno, koja znanja i veštine, ali i kako doći do klijenata, kao i o razlikama u frilens i agencijskom radu, govoriće Igor Gašparević.

Predavač

Igor Gašparević je rođen u Vršcu, a trenutno živi i radi u Beogradu. Od 2014. godine zaposlen je u kompaniji Executive Group, gde radi na poslovima online marketinga. Trenutno je na poziciji Social Media Managera.

Igor GasparevicKada me pitaju čime se ti baviš, moj najčešći odgovor je – Znaš one reklame na internetu? Njih mi stvaramo. Na ovom predavanju pričaću o poslovima Social Media Managera, kako nastaju kampanje i koji su poslovi social media managera. Takođe, pričaću o tome koliko su online mediji moćan marketinški alat.

Prijava

Social Media meetup održaće se u petak 3. marta od 18 sati u Startit Centru Vršac.

Učešce je besplatno, ali je potrebno da dolazak najavite ovde.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Vladimir Vašalić

Unesite termine za pretragu