Sledećeg četvrtka u Startit Centru u Inđiji, Antonio Maletin će pričati o concept artu i ilustraciji, ali i mnogim drugim stvarima koje su uticale na razvoj njegove karijere.

Posle više od 4 godine iskustva kao concept i 2D artist u game developmentu i freelance ilustrator, želi da podeli svoja iskustva sa svima koji su zainteresovani da se bave digitalnim umetnostima (2D, 3D).

Pričaće o razlikama između concept arta i ilustracije, gde i kako pronaći prve klijente ili radno mesto i kako napredovati brzo i efikasno.

Biće reči i o važnosti definisanog cilja i održavanja identiteta i prednosti posla u kojem pojedinac ima veliku moć i odgovornost da sam gradi karijeru.

Moj izraz za ovo što radim i kako živim je, “Paint your dreams into reality” i sve lepo što imam je tu baš zbog ovoga što radim, zato i koristim šansu da pričam o tome, da kažem ljudima ono što meni niko nikada nije rekao, a trebalo mi je.

Najbitnije od svega, želim da ubedim u suprotno svakoga ko misli da je nemoguće živeti kao umetnik, i da potvrdim da se trud isplati, kad tad, možda na neočekivan način i na neočekivanom mestu.

Prijave

Ponesite entuzijazam i pitanja, i vidimo se 23. februara od 18č, u Startit Centru Inđija. Učešće je besplatno, a svoje prisustvo možete potvrditi ovde.