Kako zaraditi od prodaje fotografija na internetu – meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvrtak, 7. juna u 18 časova u Startit Centru Subotica.

Željko Crnjaković - 1. Jun, 2018.

Meetup na temu kako zaraditi od prodaje fotografija na internetu biće održan u četvrtak, 7. juna, u 18 časova u Startit Centru Subotica. Predavanje će držati profesionalni fotograf Branislav Nenin.

Na ovom meetupu posetioci će imati priliku da čuju konkretne savete i primere koji će im pomoći ukoliko žele da se bave komercijalnom prodajom fotografija. Branislav će govoriti o tome koji zahtevi moraju biti ispunjeni kako bi fotografija bila primljena na jedan od stock sajtova, kako proći prijemni stock agencija, koji su trendovi u fotografiji, kako povećati procenat upotrebljivih fajlova sa fotografisanja, kao i koji je proces manipulacije fajlovima od samog fotografisanja do krajnjeg proizvoda.

Takođe, biće reči i o njegovoj postojećoj strategiji kačenja fotografija, kao i koji detalji mogu olakšati organizaciju posla i ceo taj proces.

O predavaču

Branislav Nenin je profesionalni fotograf i radi na freelance projektima kao foto retušer. Postao je top rated na Upworku, a trenutno se bavi prodajom stock fotografija na poznatim sajtovima za prodaju fotografija kao što su Shutterstock, iStock, Adobe Stock. Njegove radove možete pogledati na branislavnenin.com.

Prijave

Događaj je zakazan za 7. jun u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.