Kako uspešno voditi biznis u digitalnom okruženju? — radionica u novosadskom Startit Centru

Radionica će biti održana u ponedeljak, 24. aprila, od 10 časova.

Jelena Voćkić - 9. April, 2019.

Edukativna radionica pruža mogućnost malim i srednjim preduzećima da se upoznaju sa konceptom digitalne transformacije, njenim uticajem na poslovanje, glavnim pokretačima i oblastima na koje se treba fokusirati kada je reč o upravljanju inicijativama za digitalnu transformaciju kompanija, bez obzira na veličinu kompanije i industriju u kojoj posluje.

Cilj radionica je da kroz vežbe koje su zasnovane na konkretnim primerima iz tri različite industrije, učesnici ‚‚osete” digitalnu transformaciju na delu i budu inspirisani da dalje istražuju ovu temu kako bi osigurali konkurentnost i unapredili svoje poslovanje.

Neke od glavnih tema kojima će se radionice baviti su: izazovi na putu izgradnje kvalitetnog odnosa sa kupcima, u vreme kada se prodaja seli na internet i kada se navike i potrebe potrošača konstantno menjaju, kao i važnost i stručnost ljudi koji postaju nosioci promena u kompanijama.

Kome je radionica namenjena?

Radionica je namenjena predstavnicima kompanija koji žele da unaprede i digitalno transformišu svoje poslovanje, kao i da se bolje upoznaju sa inovativnim tokovima poslovanja. Radionice su osmišljene tako da odgovaraju potrebama malih i srednjih preduzeća.

Predavač

Momir Đekić je konsultant za digitalnu transformaciju sa decenijskim iskustvom u poslovnoj analizi, dizajniranju i implementaciji složenih IT sistema u javnom i privatnom sektoru. Nakon završetka studija na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, završio je MBA studije poslovne škole Bled u Sloveniji. Vodio je tehničke i poslovne timove u korporacijama i startapima i snažno podržava rastuću zajednicu tehnoloških kompanija u Srbiji kroz saradnju sa relevantnim institucijama. Momir je i dugogodišnji novinar i kolumnista magazina ‚‚Svet kompjutera”, a od 2017. godine je i rukovodilac tima zaduženog za razvoj inovacija u kompaniji Telegroup.

Prijava

Radionica o digitalnoj transformaciji će biti održana u sredu, 24. aprila, sa početkom u 10 časova u Startit Centru Novi Sad koji se nalazi na adresi Miroslava Antića 2. Učešće na radionici je potpuno besplatno, a broj učesnika je ograničen na 20.

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko ovog linka. Za sve dodatne informacije, možete dobiti slanjem mejla na e-mail adresu vojin.nikolic@icthub.rs ili putem telefona +381 11 411 8881.