Kako uspešno sarađivati sa američkim klijentima i kompanijama — besplatna onlajn radionica sa Bobom Alardom

Webinar će biti održan 11. decembra u 18 časova.

Tanja Marin - 5. Decembar, 2018.

U utorak, 11. decembra, sa početkom u 18 časova Bob Alard će održati onlajn radionicu na temu američke radničke i preduzetničke kulture. On će na ovom webinaru pričati o izazovima i rešenjima prilikom rada putem interneta sa američkim tehnološkim kompanijama.

Diskusija će se fokusirati na američku korporativnu i startap kulturu. Bob Alard će sa učesnicima podeliti svoje razmišljanje o čestom raskoraku između teorije i prakse. Pričaće o poslednjim trendovima u američkoj tehnološkoj industriji i ponuditi svoje razmišljanje o veštinama koje će biti konkurentne u budućnosti u tehnološkoj industriji u Americi, ali i globalno.

Ova radionica je namenjena onima koji rade sa američkim tehnološkim kompanijama ili planiraju da uđu na ovo tržište sa svojim inovativnim rešenjima, tako što će im pomoći da steknu bolje razumavanje o trenutnom stanju na tržištu. Radionica je na engleskom jeziku.

Predavač

Bob Alard, koji ima više od 25 godina preduzetničkog iskustva u tehnološkoj industriji, je suosnivač Extension Engine od 2000, koja se fokusira na onlajn učenje (Edtech). Njegovi klijenti uključuju fakultete kao što su Harvard i MIT, neprofitne organizacije, te korporacije kao što su Microsoft i Johnson & Johnson. Dugi niz godina je mentor na Harvard Innovation Lab, kao i šire u tehnološkoj i startap zajednici u Bostonu, gde živi. Njegov moto je da pomogne drugima da dostignu radni i životni maksimum.

Prijava

Livestream radionica će biti održana u utorak, 11. decembra, od 18 sati. Prijave su obavezne, a svi zainteresovani se mogu prijaviti ovdeNeposredno pre početka događaja, svi koji su se prijavili dobiće e-mejl sa linkom preko koga mogu učestvovati u radionici i diskusiji.