Kako unaprediti poslovanje uz Google Business Tools – događaj u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 12. februar u 17 časova, u Startit Centru Subotica.

Željko Crnjaković - 5. Februar, 2018.

U ponedeljak, 12. februara u prostorijama Startit Centra Subotica u okviru Google inicijative biće organizovan događaj na kom će biti predstavljeni Google servisi za unapređenje i oglašavanje vašeg poslovanja.

Domaćini događaja su agencija za digitalni marketing POSH 33 i Startit Centar Subotica, a specijalni gost ovom prilikom će biti Radomir Milošević. Radomir je marketinški strateg za oglašavanje, koji dolazi iz Google predstavništva u Dablinu (Irska) i koji će podeliti iskustva iz Google-a vezana za mogućnosti unapredjenja poslovanja korišćenjem Google internet alata namenjenih malim i srednjim preduzećima i preduzeticima.

Agenda:

O predavaču

Radomir Milošević dolazi is Google predstavništva u Dablinu, gde već četiri godine radi na tržištu bivše Jugoslavije. Kao marketinški strateg za korišćenje Google alata za oglašavanje, imao je priliku da pomogne kako velikim organizacijama, tako i malim preduzećima i preduzeticima pri korišćenju Google servisa, sa ciljem pospešenja njihovog poslovanja.

Šarolikost našeg regiona se oslikava i u internet poslovanju, a i u razumevanju istog. Shodno tome, Radomir uvek nastoji da približi Google internet servise koristeći primere iz prakse. Na ovakav način prvi koraci su uvek lakši, kao i odgovor na pitanje: “A kako da izađem na Google pretrazi”.

Prijave

Događaj je zakazan za 12. februar u 17 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta i očekivanog velikog interesovanja, molimo vas da se za ovaj događaj prijavite na linku ovde.

Do kraja nedelje će svakom ko se prijavi biti potvrđeno prisustvo na događaju.