Kako učiti engleski jezik ― predavanje u Startit Centru Šabac

Znanje ovog svetski najrasprostranjenijeg jezika može da pomogne u nameri pojedinca da za sebe stvori sigurnost i stabilnost poslovnog okruženja.

Kao deo dosadašnjih besplatnih predavanja i kurseva na temu efikasnog učenja stranih jezika, u utorak, 23. marta od 18 časova u Startit Centru Šabac biće realizovan događaj posvećen učenju engleskog jezika. Posetioci će imati priliku da nauče tehnike za brže i lakše savladavanje engleskog jezika.

S obzirom na to da znanje jednog ili više stranih jezika otvara mogućnosti za širenje tržišta, pronalaženje klijenata i bolje zaposlenje, ne čudi ni konstantno interesovanje za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Znanje ovog svetski najrasprostranjenijeg jezika može da pomogne u nameri pojedinca da za sebe stvori sigurnost i stabilnost poslovnog okruženja. Danas postoje mnoge oblasti u kojima se može veoma uspešno poslovati uz dobro znanje engleskog i internet konekciju.

Kome je namenjeno predavanje?

Svima koji žele da uče, napreduju i usavršavaju svoje znanje engleskog jezika. Predavač će učesnicima dati konkretne savete kako da na što efikasniji način uče engleski i kako da imaju samopouzdanja da budu aktivan korisnik ovog jezika.

O predavaču

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Događaj je zakazan za ponedeljak, 23. mart, u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Prisustvo je besplatno, ali su prijave obavezne i to preko sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Una Gemović

Unesite termine za pretragu