Kako učiti engleski jezik ― predavanje u Startit Centru Šabac

Znanje ovog svetski najrasprostranjenijeg jezika može da pomogne u nameri pojedinca da za sebe stvori sigurnost i stabilnost poslovnog okruženja.

Kao deo dosadašnjih besplatnih predavanja i kurseva na temu efikasnog učenja stranih jezika, u utorak, 23. marta od 18 časova u Startit Centru Šabac biće realizovan događaj posvećen učenju engleskog jezika. Posetioci će imati priliku da nauče tehnike za brže i lakše savladavanje engleskog jezika.

S obzirom na to da znanje jednog ili više stranih jezika otvara mogućnosti za širenje tržišta, pronalaženje klijenata i bolje zaposlenje, ne čudi ni konstantno interesovanje za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Znanje ovog svetski najrasprostranjenijeg jezika može da pomogne u nameri pojedinca da za sebe stvori sigurnost i stabilnost poslovnog okruženja. Danas postoje mnoge oblasti u kojima se može veoma uspešno poslovati uz dobro znanje engleskog i internet konekciju.

Kome je namenjeno predavanje?

Svima koji žele da uče, napreduju i usavršavaju svoje znanje engleskog jezika. Predavač će učesnicima dati konkretne savete kako da na što efikasniji način uče engleski i kako da imaju samopouzdanja da budu aktivan korisnik ovog jezika.

O predavaču

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Događaj je zakazan za ponedeljak, 23. mart, u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Prisustvo je besplatno, ali su prijave obavezne i to preko sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Una Gemović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu