Kako trgovati kriptovalutama? — predavanje o kriptovalutama ove nedelje u Beogradu

Predavanje će biti održano 17. oktobra sa početkom u 18 časova.

U fokusu novog okupljanja Beogradske kripto zajednice će ovog puta biti trgovina kriptovalutama. Meetup „Trening za početnike” će biti održan u četvrtak, 17. oktobra, sa početkom u 18 časova.

Tom prilikom će Dejan Petrović sa pristupnima podeliti svoje iskustvo i znanje, kao i korisne informacije koje se tiču trgovine sajber novcem.

Dejan Petrović se dugo godina bavi kupovinom i prodajom kriptovaluta, iskusan je i u sferi finansija, procena i predviđanja rizika.

Kome je namenjena ova radionica?

Radionica je namenjena početnicima i svima koji žele da se bave trgovinom kriptovalutama, kao i onima koje zanima ova tema.

Prijava

Meetup „Trening za početnike” će biti održan 17. oktobra sa početkom u 18 časova u prostorijama kompanije Safex (Balkanska 2). Ulaz na meetup je slobodan, a svi zainteresovani svoje mesto mogu da rezervišu na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu