Kako tim može imati visoke performanse, a pritom je distribuiran — meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup je zakazan za 4. oktobar sa početkom u 19 časova.

Meetup na temu Kako tim može imati visoke performanse, a pritom je distribuiran biće održan se 4. oktobra u 19 časova u novosadskom Startit Centru. Na meetapu će biti reči o remote radu, sa predavačem koji će takođe biti remote. Predavač na ovom meetupu će biti prijatelj Agile Coaching Serbia zajednice, Lisete Satrlend i cela diskusija o ovoj temi će biti na engleskom jeziku.

Sastanci su neophodni za deljenje informacija i za napredovanje projekata. Nažalost, online sastanci su poznati po tome da su grozni što zbog tehničkih teškoća koje mogu da poremete koncentraciju učesnika, što zbog brojnih drugih prepreka koje se mogu naći na putu glatkoj komunikaciji.

Tokom ovog meetupa, istražićemo kako da sprovedemo sastanak bez tih prepreka, tokom kog će svi doprineti kroz zabavnu aktivnost Bad meeting Bingo. Posetioci će imati priliku da čuju priče digitalnih nomada, virtuelnih preduzetnika, globalnih poslovnih mreža, kao i robota. Nakon ovog meetupa učesnici će znati kako da u online timu rade efikasno kao da su u kancelariji zajedno, a to je moguće kada remote rad zaposleni shvate na pravi način.

Predavač

Lisete Satrlend je direktor kompanije Collaboration Superpowers koja kroz online ili uživo radionice pomaže ljudima da rade zajedno ma gde god se nalazili. Takođe, Lisete vodi nedeljni podkast u kome intrevjuiše ekprete na temu remote načina rada i koji govore o izazovima i uspesima u radu sa virtuelnim timovima.

Prijava

Događaj je zakazan za 4. oktobar u 19 časova, u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je neophodna prijava na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu