Predavanje je zakazano za četvrtak, 30. maj u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin. U goste dolazi Miloš Petrović koji će pričati na koji način veb marketing alate i tehnike primeniti u oblasti turizma i kako podići sopstveni StartUp od nule i na koji način idealno kreirati sopstveni travel blog.

Miloš Petrović će na ovom meetupu pričati o o studiji slučaja sajta Wellness-spa.rs, gde ćete imati prilike da čujete više o konkretnoj primeni digitalnog marketinga na oblast spa hotela. Miloš je i travel bloger, pa će iskoristit priliku da kaže nešto o modelu koji podrazumeva plaćena putovanja, konferenciji travel blogera i o iskustvima koja se tiču turizma i prilika za zaradu. Takođe će posetioci slušati o njegovom preduzetničkom poduhvatu i razvoju poslovanja, o freelancingu i još mnogo toga.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Prvih godinu dana svoje karijere proveo na poslovima održavanja portala NaDlanu.com , ali je ubrzo shvatio da je najbolje biti sam svoj gazda. Aprila 2010. godine uplovljava u preduzetničke vode i otvara agenciju MWEB koja se bavi izradom veb sajtova i internet marketingom. Novembra 2010. pokreće specijalizovani sajt za Wellness i Spa centre. Decembra 2017. pokreće i sajt za rezervaciju hotela na Kopaoniku. Bloguje kad ima šta pametno da kaže, primarno na MilosBlog.com, kao i na adresama MobilnaTelefonija.net i SpaBloger.com. Više voli digitalni marketing od svega ostalog, ali rado piše i o WordPressu, web analitici, društvenim mrežama i IT tehonolgiji.

Prijava

Meetup je zakazan za četvrtak, 30. maj, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.