Kako spojiti web marketing i turizam — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup je zakazan za četvrtak, 30. maj, u 18 časova.

Predavanje je zakazano za četvrtak, 30. maj u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin. U goste dolazi Miloš Petrović koji će pričati na koji način veb marketing alate i tehnike primeniti u oblasti turizma i kako podići sopstveni StartUp od nule i na koji način idealno kreirati sopstveni travel blog.

Miloš Petrović će na ovom meetupu pričati o o studiji slučaja sajta Wellness-spa.rs, gde ćete imati prilike da čujete više o konkretnoj primeni digitalnog marketinga na oblast spa hotela. Miloš je i travel bloger, pa će iskoristit priliku da kaže nešto o modelu koji podrazumeva plaćena putovanja, konferenciji travel blogera i o iskustvima koja se tiču turizma i prilika za zaradu. Takođe će posetioci slušati o njegovom preduzetničkom poduhvatu i razvoju poslovanja, o freelancingu i još mnogo toga.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Prvih godinu dana svoje karijere proveo na poslovima održavanja portala NaDlanu.com , ali je ubrzo shvatio da je najbolje biti sam svoj gazda. Aprila 2010. godine uplovljava u preduzetničke vode i otvara agenciju MWEB koja se bavi izradom veb sajtova i internet marketingom. Novembra 2010. pokreće specijalizovani sajt za Wellness i Spa centre. Decembra 2017. pokreće i sajt za rezervaciju hotela na Kopaoniku. Bloguje kad ima šta pametno da kaže, primarno na MilosBlog.com, kao i na adresama MobilnaTelefonija.net i SpaBloger.com. Više voli digitalni marketing od svega ostalog, ali rado piše i o WordPressu, web analitici, društvenim mrežama i IT tehonolgiji.

Prijava

Meetup je zakazan za četvrtak, 30. maj, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marijana Milićev

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu