Kako smo stigli na Siggraph 2019, konferencije posvećene kompjuterskoj grafici? — meetup u Startit Centru Vršac

Događaj je zakazan za sredu, 31. jul, od 18 časova.

U sredu, 31. jula, od 18 časova u Startit Centru Vršac će biti održan meetup gde će se publici predstaviti CTO Nira.app-a Dario Manesku.

U početnom delu meetupa učesnici će pogledati snimak prezentacije i live demoa sa konferencije Siggraph2019, koja se održava u Los Anđelesu od 28. jula do 1. avgusta. Siggraph važi za najrelevantniju konferenciju u svetu u oblasti kompjuterske grafike i svake godine je poseti više hiljada profesionalaca iz industrije.

Nira.app je jedan od 10 projekata u svetu koji su izabrani da na Siggraph2019 imaju live demo i prezentaciju i okviru Real-time Live! kategorije. Live demo projekta će pokazati kako korisnici mogu da pregledaju i kolaboriraju na ekstremno velikim 3D modelima u realnom vremenu na bilo kom uređaju, čak i mobilnim uređajima male snage.

U drugom delu predavanja Dario će posetiocima ispričati kako je došlo do saradnje sa suosnivačima iz Sjedinjenih Američkih Država, koji su put prešli do prezentacije na Siigraph2019 i koji su im planovi za budućnost.

O predavaču

Dario Manesku je programer kompjuterske grafike i game engine-a sa dugogodišnjim iskustvom u gređenju rešenja u domenu real-time komjuterske grafike. Pored sopstvenih projekata na github-u doprineo je razvoju i drugih open-source projekata.

Prijave

Događaj je zakazan za 31. jul u 18 časova u Startit Centru Vršac (Centar Millennium, Omladinski trg 17, službeni ulaz). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

 

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

David Srbu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu