Ima li nade za blockchain? — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup je zakazan za 19. novembar sa početkom u 18 i 30 časova.

U utorak, 19. novembra, od 18 i 30 časova, će u Startit Centru Zrenjanin posetioci imati priliku da se druže sa Ivanom Mojsilovićem koji će pričati šta je to blockchain tehnologja, gde se i kako se sve može primeniti i ima li nade da postane deo svakodnevnog poslovanja.

Blockchain tehnologija predstavlja decentalizovani, nepromenljivi registar transakcija koji je osnova za kripto-valutu. On omogućava bezbedno i imuno izvršavanje raznih vrsta poverljivih transakcija između anonimnih učesnika bez posredstva centralnog autoriteta.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Ivan Mojsilović je softverski inženjer koji trenutno radi na biznis developmentu. Ivan Mojsilović je suosnivač startapa Yanado. U pitanju je alat za upravljanje projektima i zadacima unutar Gmaila.

Prijava

Meetup je zakazan za utorak, 19. novembar, od 18 i 30 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat).

Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Marijana Milićev

NAPISAO/la članak     20. septembra, 2019.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu