Kako se prave i ne prave igre za milione igrača? — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan 26. novembra sa početkom u 18 časova.

U utorak, 26. novembra, sa početkom u 18 časova će u Startit Centru Zrenjanin biti održano predavanje na temu pravljenja i razvoja video igara. Gost na ovom predavanju je Nemanja Divjak, (Tummy Games studio) koji će pričati o načinu kako da se dođe do hit igre kroz prototipe, testiranje i metrike, kao i koje sisteme i načine u njegovom studiju koriste.

On će govoriti i na primerima konkretno pokazivati kako da se započne pravljenje igara, odnosno kako da se postavi projekat i Unity platforma.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da razviju svoje video igre i da žive od toga, kao i svima koji žele da čuju i nauče nešto novo.

O predavaču

Nemanja Divjak je jedan od osnivača Tummy Games studija sa višegodišnjim iskustvom u razvoju startapa i veb platformi. Poslednje četiri godine je fokusiran na rad u Unity3d platformi.

Prijava

Meetup je zakazan za utorak, 26. novembar, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin na adresi Trg slobode (zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne popunjavanjem sledeće forme.

 

 

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

milicamilojkov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu