Kako se brendirati na društvenim mrežama — meetup u Startit Centru Šabac

Drugi meetup u Startit Centru Šabac u sredu, 14. marta u 18 časova.

bojana zavađa - 9. Mart, 2018.

Ukoliko imaš svoj sajt, pokrećeš novi posao, ili promovišeš svoj proizvod ili uslugu putem društvenih mreža, znaš koiko je brendiranje popularna tema u IT svetu u poslednje vreme i koliko je potrebno istaći se.

Pridruži nam se sledeće srede u Startit Centru Šabac od 18 časova na adresi Karađorđeva 27, I sprat, gde će, na drugom po redu meetupu u Šapcu, Nikola Vuković govoriti o tome zašto se obavezno treba brendirati na društvenim mrežama. Društvene mreže mogu pomoći sa sticanjem online prepoznatljivosti, upoznavanjem sa publikom i čine te pristupačnijim/om ne samo postojećim, već i novim korisnicima.

Nikola Vuković, mladi preduzetnik, osnivač je agencije za digitalni marketing „Evoke”. Za njega kažu da živi marketing, a na jednom događaju na kome je gostovao osoba iz publike je rekla da on zapravo jeste marketing. Od tada, simbolično njegov username na Instagramu glasi @marketinglik. Uspešno vodi projekte brendiranja na društvenim mrežama mnogih brendova, a pored toga donosi nam i lične primere brendiranja sebe, svoje agencije i svojih privatnih projekata. Njegova priča od prvog novca koji je zaradio sa svojih 16 godina, pa sve do danas, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Prijava

Predavanje će se održati 14. marta od 18 časova u Startit Centru Šabac. Učešće je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se na ovom linku.