U beogradskom Startit Centru u ponedeljak, 25. februara, sa početkom u 18 časova biće održano predavanje posvećeno svim programerima koji imaju potrebu da ispituju potrebe klijenata i onda naučeno pretvore u softversko rešenje. Precizan naziv predavanja je Business Analysis and Requirements Engineering, predavač je Tomas Emerih, a organizator događaja je beogradska PRODYNA, uz podršku Startita.

Tomas će nam u predavanju predstaviti osnovne tehnike, procese i alate iz oblasti analize biznisa i inženjeringa zahteva. Uz pomoć ovih veština, moći ćete da istražite, otkrijete i potvrdite potrebe korisnika, da jasno odredite svoje ciljeve za njihovo ispunjavanje, i da na taj način optimalno koristite vreme i novac potrebne za razvoj.

Pored toga što ove veštine mogu biti korisne svima koji se bave pružanjem softverskih usluga, i preduzetnici koji grade sopstvene B2B proizvode mogu primenom ovih veština uštedeti upravo najvredniji resurs koji im je na raspolaganju — vreme.

Tomas Emerih je senior IT konsultant i sertifikovani biznis analitičar, inženjer zahteva, a radi u kompaniji PRODYNA u Frankfurtu na Majni. Ima preko 10 godina iskustva rada u IT industriji, a karijeru je počeo sa programerske pozicije.

Prijava

Događaj će se održati 25. februara od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo predavanju je besplatno, ali je prijava putem forme u nastavku obavezna.