Kako razumeti potrebe klijenata i korisnika i prevesti ih u softversko rešenje — predavanje u Startit Centru Beograd

Predavanje će se održati 25. februara od 18 časova

U beogradskom Startit Centru u ponedeljak, 25. februara, sa početkom u 18 časova biće održano predavanje posvećeno svim programerima koji imaju potrebu da ispituju potrebe klijenata i onda naučeno pretvore u softversko rešenje. Precizan naziv predavanja je Business Analysis and Requirements Engineering, predavač je Tomas Emerih, a organizator događaja je beogradska PRODYNA, uz podršku Startita.

Tomas će nam u predavanju predstaviti osnovne tehnike, procese i alate iz oblasti analize biznisa i inženjeringa zahteva. Uz pomoć ovih veština, moći ćete da istražite, otkrijete i potvrdite potrebe korisnika, da jasno odredite svoje ciljeve za njihovo ispunjavanje, i da na taj način optimalno koristite vreme i novac potrebne za razvoj.

Pored toga što ove veštine mogu biti korisne svima koji se bave pružanjem softverskih usluga, i preduzetnici koji grade sopstvene B2B proizvode mogu primenom ovih veština uštedeti upravo najvredniji resurs koji im je na raspolaganju — vreme.

Tomas Emerih je senior IT konsultant i sertifikovani biznis analitičar, inženjer zahteva, a radi u kompaniji PRODYNA u Frankfurtu na Majni. Ima preko 10 godina iskustva rada u IT industriji, a karijeru je počeo sa programerske pozicije.

Prijava

Događaj će se održati 25. februara od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo predavanju je besplatno, ali je prijava putem forme u nastavku obavezna.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marija Jevtić

Unesite termine za pretragu