Kako prevazići unutrašnje barijere pri pokretanju biznisa? — radionica u Startit Centru Novi Sad

Radionica će biti održana u ponedeljak, 23. septembra, od 18 časova.

Jelena Voćkić - 18. Septembar, 2019.

Zbog velikog interesovanja u ponedeljak 23. septembra od 18 časova biće održana po drugi put radionica na temu prepreka koje sami sebi postavljamo i kako se uspešno suzdržavamo od pokretanja sopstvenog biznisa.

Radionica će se baviti pitanjima šta sve radimo i kako sami sebe sprečavamo da pokrenemo posao koji želimo, da napredujemo i počnemo da radimo ono što nas ispunjava. Kako način na koji razmišljamo, uverenja, stavovi, vrednosti i navike koje imamo utiču na to da stojimo u mestu. Baviće se pitanjima i istraživati koje su to naše unutrašnje kočnice i šta možemo da uradimo da ih deaktiviramo i počnemo da živimo svoj profesionalni san. Uz to tokom radionice će biti i reči o tome šta je poslovni koučing i kako koučing može da pomogne u ovome.

Radionica je kombinacija predavanja i interaktivnih vežbi i ima za cilj da učesnici/ce otkriju koje su to njihove unutrašnje barijere i šta bi mogli sa njima da urade. Cilj je da se zajedniki dođe do uvida i ideje šta je potrebno za pokretanje.

Kome je radionica namenjena?

Radionica je namenjena onima koji žele da započnu svoj biznis, ali i dalje sumnjaju u sebe, koji bi da se oprobaju u freelancingu, ali imaju unutrašnje dileme, kao i onima koji bi da istraže kako sebe sabotiraju da krenu tim putem, koji su učinili prvi korak ka pokretanju svog biznisa, koji su spremni za profesionalni rast i promenu, ali se osećaju blokirano i nisu sigurni koji im je sledeći korak.

O predavaču

Radionicu vodi Dajana Damjanović, trener za razvoj karijere i performansi, ekspert za razvoj ljudskih resursa i psiholog. Dajana je član Udruženja profesionalnih koučeva Srbije, koje je ove godine postalo deo međunarodne zajednice koučeva (International Coach Federation) i ima višegodišnje iskustvo u radu u ljudskim resursima, gde se prevashodno bavila razvojem kompetencija, talenta i razvojem karijere zaposlenih.

Moja misija je da pružim podršku ljudima, posebno mladima, ženama i početnicima u njihovim radnim ulogama da kroz koučing otkriju svoje talente i poveruju u svoj potencijal. U koučingu sam partner klijentima u procesu otkrića. Kreiranjem odnosa sa klijentima koji će podstaći učenje i kreativnost podržavam ih u pronalaženju njihove profesionalne autentičnosti, misije i vizije. Moja deviza glasi: „Potrebna je smelost da se ostane pod svetlom pozornice no upravo ta hrabrost da se bude ranjiv podstiče razvoj”.

Prijava

Radionica će biti održana u ponedeljak, 23. septembra, sa početkom od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa