Kako prevazići unutrašnje barijere pri pokretanju biznisa? — radionica u Startit Centru Novi Sad

Radionica će biti održana u ponedeljak, 23. septembra, od 18 časova.

Zbog velikog interesovanja u ponedeljak 23. septembra od 18 časova biće održana po drugi put radionica na temu prepreka koje sami sebi postavljamo i kako se uspešno suzdržavamo od pokretanja sopstvenog biznisa.

Radionica će se baviti pitanjima šta sve radimo i kako sami sebe sprečavamo da pokrenemo posao koji želimo, da napredujemo i počnemo da radimo ono što nas ispunjava. Kako način na koji razmišljamo, uverenja, stavovi, vrednosti i navike koje imamo utiču na to da stojimo u mestu. Baviće se pitanjima i istraživati koje su to naše unutrašnje kočnice i šta možemo da uradimo da ih deaktiviramo i počnemo da živimo svoj profesionalni san. Uz to tokom radionice će biti i reči o tome šta je poslovni koučing i kako koučing može da pomogne u ovome.

Radionica je kombinacija predavanja i interaktivnih vežbi i ima za cilj da učesnici/ce otkriju koje su to njihove unutrašnje barijere i šta bi mogli sa njima da urade. Cilj je da se zajedniki dođe do uvida i ideje šta je potrebno za pokretanje.

Kome je radionica namenjena?

Radionica je namenjena onima koji žele da započnu svoj biznis, ali i dalje sumnjaju u sebe, koji bi da se oprobaju u freelancingu, ali imaju unutrašnje dileme, kao i onima koji bi da istraže kako sebe sabotiraju da krenu tim putem, koji su učinili prvi korak ka pokretanju svog biznisa, koji su spremni za profesionalni rast i promenu, ali se osećaju blokirano i nisu sigurni koji im je sledeći korak.

O predavaču

Radionicu vodi Dajana Damjanović, trener za razvoj karijere i performansi, ekspert za razvoj ljudskih resursa i psiholog. Dajana je član Udruženja profesionalnih koučeva Srbije, koje je ove godine postalo deo međunarodne zajednice koučeva (International Coach Federation) i ima višegodišnje iskustvo u radu u ljudskim resursima, gde se prevashodno bavila razvojem kompetencija, talenta i razvojem karijere zaposlenih.

Moja misija je da pružim podršku ljudima, posebno mladima, ženama i početnicima u njihovim radnim ulogama da kroz koučing otkriju svoje talente i poveruju u svoj potencijal. U koučingu sam partner klijentima u procesu otkrića. Kreiranjem odnosa sa klijentima koji će podstaći učenje i kreativnost podržavam ih u pronalaženju njihove profesionalne autentičnosti, misije i vizije. Moja deviza glasi: „Potrebna je smelost da se ostane pod svetlom pozornice no upravo ta hrabrost da se bude ranjiv podstiče razvoj”.

Prijava

Radionica će biti održana u ponedeljak, 23. septembra, sa početkom od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu