sredu, 27. marta, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će u saradnji sa ICT Hubom biti održano predavanje na kom će posetioci imati priliku da čuju na koji to način da prepoznaju potrebe kupaca da bi unapredili svoje poslovanje na Internetu.

Danas, kada se prodaja seli na internet i u šoping centre sa velikom fluktuacijom ljudi, i kada se navike i potrebe potrošača konstantno menjaju, neophodno je kupca postaviti u centar poslovnog modela i fokusirati se na njegovo zadovoljstvo.

Predavanje će učesnicima približiti alat koji malo ko uspešno koristi — Customer Journey Map (mapiranje korisničkog putovanja). Customer Journey predstavlja put koji klijent prelazi od istraživanja, preko komuniciranja, odlučivanja i uspostavljanja odnosa sa kompanijom, do same kupovine. Fokus će biti na najbitnije element mape korisničkog putovanja.

Šta će polaznici moći da čuju na predavanju:

Cilj predavanja je da, kroz primere dobrih i loših praksi u radu sa kupcima, učesnici naprave korisničko iskustvo koje će od potencijalnog kupca napraviti vernu mušteriju, ali i budućeg ambasadora tog brenda.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno vlasnicima, ali i zaposlenima, koji žele da razumeju interakcije koje mušterija ima sa njihovim brendom, ali i da otkriju kako iste unaprediti. Predavanje je osmišljeno tako da odgovara poslovanju malih i srednjih preduzeća.

O predavaču

Luka Prišunjak je iz građevinske industrije prešao u startap svet i bavi se validacijom biznis ideja i pomaže kompanija da otvore nova tržišta i nađu nove kupce. Poslednje tri godine radi za Swisscontact na projektu koji razvija domaću startap zajednicu u sklopu kog je imao priliku da radi sa preko 200 firmi iz gotovo svih industrija. Njegov fokus je Customer Development, koji predstavlja način na koji se validira poslovna ideja i dolazi do prvih klijenata. Ova metologija je postala standard kako u malim startap timovima tako i u velikim korporacijama.

Prijava

Radionica će biti održana u Startit Centru Zrenjanin u sredu, 27. marta, u 18 časova (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Broj polaznika je ograničen, zato svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi putem online prijave preko ovog linka.