Kako prepoznati potrebe kupaca da biste unapredili svoje poslovanje? — predavanje u Startit Centru Zrenjanin

Predavanje će biti održano 27. marta u 18 časova.

sredu, 27. marta, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će u saradnji sa ICT Hubom biti održano predavanje na kom će posetioci imati priliku da čuju na koji to način da prepoznaju potrebe kupaca da bi unapredili svoje poslovanje na Internetu.

Danas, kada se prodaja seli na internet i u šoping centre sa velikom fluktuacijom ljudi, i kada se navike i potrebe potrošača konstantno menjaju, neophodno je kupca postaviti u centar poslovnog modela i fokusirati se na njegovo zadovoljstvo.

Predavanje će učesnicima približiti alat koji malo ko uspešno koristi — Customer Journey Map (mapiranje korisničkog putovanja). Customer Journey predstavlja put koji klijent prelazi od istraživanja, preko komuniciranja, odlučivanja i uspostavljanja odnosa sa kompanijom, do same kupovine. Fokus će biti na najbitnije element mape korisničkog putovanja.

Šta će polaznici moći da čuju na predavanju:

  • kako da kreiraju i prate „savršenog“ kupca,
  • analiziraju interakcije kupca sa brendom,
  • kako da ilustruju emocije,
  • koji su to najbolji alati za kreiranje mape,
  • primeri iz prakse,
  • B2B vs B2C mape, itd.

Cilj predavanja je da, kroz primere dobrih i loših praksi u radu sa kupcima, učesnici naprave korisničko iskustvo koje će od potencijalnog kupca napraviti vernu mušteriju, ali i budućeg ambasadora tog brenda.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno vlasnicima, ali i zaposlenima, koji žele da razumeju interakcije koje mušterija ima sa njihovim brendom, ali i da otkriju kako iste unaprediti. Predavanje je osmišljeno tako da odgovara poslovanju malih i srednjih preduzeća.

O predavaču

Luka Prišunjak je iz građevinske industrije prešao u startap svet i bavi se validacijom biznis ideja i pomaže kompanija da otvore nova tržišta i nađu nove kupce. Poslednje tri godine radi za Swisscontact na projektu koji razvija domaću startap zajednicu u sklopu kog je imao priliku da radi sa preko 200 firmi iz gotovo svih industrija. Njegov fokus je Customer Development, koji predstavlja način na koji se validira poslovna ideja i dolazi do prvih klijenata. Ova metologija je postala standard kako u malim startap timovima tako i u velikim korporacijama.

Prijava

Radionica će biti održana u Startit Centru Zrenjanin u sredu, 27. marta, u 18 časova (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Broj polaznika je ograničen, zato svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi putem online prijave preko ovog linka.

 

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marijana Milićev

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu