Kako pravimo i koristimo AI alate? Praktičan meetup u Beogradu 4. aprila

Videćemo tri demonstracije korišćenja AI alata u različite svrhe, od inženjera, preduzetnika i product dizajnera.

Nevenka Rangelov
29/03/2023

U Startit Centru u Beogradu u utorak 4. aprila od 18:30 se organizuje meetup na kome će nekoliko kolega prikazati kako konkretno koriste GPT i druge alate za pravljenje novih funkcionalnosti svojih proizvoda i za svakodnevnu produktivnost.

Zbog velikog interesovanja prijave za događaj su zatvorene. 

Šta da očekujete

Program

Nevena Sofranić, preduzetnica i osnivačica Recrooit-a, će ispričati kako i zašto je sa svojim timom napravila generator opisa poslova za svoje korisnike.

Ivan Aleksić, vodeći dizajner proizvoda u Instapage-u, će pokazati kako koristi ChatGPT za generisanje dokumentacije i ideja radi unapređivanja produktivnosti u svakodnevnom poslu.

Dušan Dželebdžić, softverski inženjer i preduzetnik, će demonstrirati kako je koristio ChatGPT za pisanje jedne Swift aplikacije, uz demonstriranje načina na koji koristi Githubov Copilot.

Ukoliko želite da prijavite sebe ili nekoga koga poznajete kao predavača za ovaj ili neki naredni događaj ovog tipa, javite nam se na [email protected].

Prijave

Zbog velikog interesovanja, prijave za događaj su zatvorene. U planu je organizacija još meetupa na temu GPT-a i drugih AI alata, pratite nas za više informacija.

Nevenka Rangelov

Objavio/la članak.

sreda, 29. Mart, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije