Kako povećati produktivnost i postati uspešniji? — besplatna radonica u Startit Centru Inđija

Radionica će biti održana 6. novembra sa početkom u 19 i 30.

U sredu, 6. novembra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 biće održana druga radionica serijala „5 koraka do uspeha”.

Radionica će biti fokusirana na produktivnost, odnosno na korektivne mere navika, koje učesnicima mogu pomoći da budu znatno produktivniji, a samim tim i uspešniji.

Kome je namenjena?

Radionica  je namenjena svima koji žele da nauče kako da postavljaju ciljeve i što je još važnije, kako da ostvare iste, kao i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i ima preko 20 godina iskustva u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana u sredu, 6. novembra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu