Kako povećati pasivne prihode? — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup je zakazan za 16. maj u 18 časova.

Marijana Milićev - 9. Maj, 2019.

U četvrtak, 16. maja, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin se družimo sa Vedranom Zavišićem koji će pričati o tome kako da povećate pasivne prihode

Pasivni prihod je termin koji se je uvukao u poslovnu terminologiju i brzo je postao termin koji veoma rezonira.

Ako niste zadovoljni svojim primanjima? Želite da zarađujete više i dobro bi vam došla dodatna zarada, ali nemate dovoljno slobodnog vremena da radite dva posla? U tom slučaju, rešenje su pasivni prihodi. To znači da će te biti u mogućnosti da uz manje vremena i angažovanja dođete do dodatne zarade.

Na ovom predavanju će se predavač pozabaviti ovom idejom, podeliti svoja iskustva, proanalizirati kako povećati pasivne prihode, koliko ima istine u stvaranju ovakvih prihoda, a ujedno podeliti svoja iskustva i dati uputstva vezana za buduća razmišljanja i delovanja po ovom pitanju.

Predavanje je prvenstveno namenjeno preduzetnicima i zaposlenim osobama, ali i svima onima koji žele da kreiraju dodatne izvore zarade, ali nisu sigurni na koji način to da učine.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Vedran Zavišić, preduzetnik, predavač i trener. Uspešno je učestvovao u razvoju više call centara u zemlji i u Kanadi. Razvio je i vodi lokalnu kompaniju koja se bavi direktnom prodajom i danas broji preko 180 zaposlenih.

Prijava

Meetup je zakazan za 16. maj u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.