Kako povećati pasivne prihode? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvrtak, 18. aprila, od 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 18. aprila, od 18 časova, biti održan meetup na temu ‚‚Kako povećati pasivne prihode?”.

Danas većina živi brzo, hrani se brzo i generalno želi da se stvari dese brzo kako bi bili oslobođeni stresa zbog mogućnosti da dopustimo da se stvari uspore, a to je moguće ukoliko povećamo pasivne prihode i steknemo traženu slobodu. Analiziraćemo kako povećati pasivne prihode, koliko istine ima u stvaranju pasivnih prihoda i podelićemo sopstvena iskustva u kreiranju pasivnog prihoda.

O predavaču

Vedran Zavišić, preduzetnik, uspešno je upravljao razvojem više call centara u zemlji i u Kanadi. Razvio je i vodi lokalnu kompaniju koja danas broji više od 180 zaposlenih. Gostovao je na raznim predavanjima i seminarima kao predavač u Srbiji, Sloveniji, Madjarskoj i Hrvatskoj.

Prijave

Događaj je zakazan za četvrtak, 18. april u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu klikom ovde.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu