Kako povećati kvalitet i vidljivost online sadržaja optimizacijom za mobilne uređaje? — meetup u Startit Centru Subotica

Meetup će biti održan 11. aprila od 18 časova.

Željko Crnjaković - 5. April, 2019.

U Subotici će u četvrtak, 11. aprila, od 18 časova, biti održan meetup na temu Mobile first — Kako u 2019. godini da povećamo kvalitet i vidljivost našeg online sadržaja.

Sa prepisivanjem sajta poslovi.infostud.com davne 2013. godine, Infostud ulazi u svet mobilnih telefona sa responsivnim sajtom. Taj potez im je omogućio da ponude nešto nadolazećem trendu upotrebe mobilnih uređaja za konzumiranje online sadržaja. Posle 7 godina njihov sajt se primarno posećuje preko mobilnih telefona, stoga je veoma bitno da njihove usluge i sadržaj prilagode ovoj platformi.

Predavač, Robert Hajnal, će na ovom meetupu ukratko predstaviti razvojni put pomenutog vebsajta, kao i alate i tehnike koje koriste da bi bili što bolji na mobilnim uređajima.

O predavaču

Robert Hajnal je šef razvoja softvera i radi sa programerskim timom na sajtu poslovi.infostud.com. On će u maju mesecu ove godine slaviti 11 godina od kako je u kompaniji Infostud.

Prijave

Događaj je zakazan za četvrtak, 11. april, u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ovog linka.