Kako postaviti dobru Facebook i Google reklamu? — radionica u Startit Centru Subotica

Radionica će biti održana 29. novembra u 18 časova.

Željko Crnjaković - 22. Novembar, 2018.

U Startit Centru Subotica u četvrtak, 29. novembra, Oliver Pag će održati radionicu na temu kako postaviti Facebook i Google reklame, gde će pokušati da pokrije i analizu rezultata i kakav efekat ti rezultati mogu imati na biznis model.

Teme koje će Oliver proći tokom svoje radionice su:

Pored teme internet reklama, Oliver ima iskustvo i na drugim poljima za koje će prisutni imati prilike da ga pitaju kao što su: Facebook marketing, ključne reči za reklame, povoljni načini za razvoj MVP-a (Minimum Viable Product), SEO (optimizacija sajta za pretraživače), povećanje kapitala, itd.

Ovaj meetup će biti održan na engleskom jeziku.

O predavaču

Oliver Pag je uvek bio i uvek će biti preduzetnik. On gradi stvari, priča o njima i pretvara svoje zamisli u dela. Onda ih testira i skalira. Sa 10 godina je prodavao slatkiše na igralištima, a sa 20 godina je započeo svoj prvi biznis, angažujući pokretne barove iz očeve garaže, biznis koji se razvio u profitabilan uspeh. Narednom biznis mu nije uspeo, iako je skupio 750.000 funti od privatnih investitora. Oliver tvrdi da je naučio više u te tri godine neuspeha, nego za šest uspešnih godina u nečemu. Pored toga što se bavi mentorskim programom na Balkanu, trenutno je osnivač dve kompanije, jedne kao nastavka njegovog prvog biznisa, i druge, startapa tableYETi.com

Prijave

Događaj je zakazan za 29. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.