Kako postati relevantan tester softvera — meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup će biti održan u četvrtak, 21. februara, od 18 časova.

Jelena Voćkić - 8. Februar, 2019.

Iako predstavlja neizostavan deo procesa razvoja softvera, profesija testera u Srbiji je i dalje obavijena izvesnim velom misterije. Još uvek su u javnosti prisutne brojne nepoznanice i nedoumice, kao i velike razlike u prirodi posla od kompanije do kompanije, pa čak i od projekta do projekta unutar jedne kompanije.

Meetup pod nazivom ‚‚Kako postati relevantan tester softvera” biće održan 21. februara u novosadskom Startit Centru od 18 do 20 časova. Cilj okupljanja je da razbiju neke od misterija vezanih za prirodu profesije i karijernih mogućnosti unutar nje. Kroz različita individualna iskustva, učesnici će predstaviti svoje putanje ka testerskoj karijeri, osvrnuti se na raznovrsne izazove posla i pružiti smernice za dalji profesionalni razvoj.

Događaj je zamišljen kao varijacija open space technology formata, gde će se na interaktivan način razgovarati o svim aspektima bavljenja testiranjem softvera. Posetioci će takođe imati priliku da postave pitanja i podele sopstvena iskustva.

Kome je namenjeno?

Događaj je usmeren ka svim osobama koje se interesuju za profesiju testera softvera — kako onima koji žele da zakorače u ovaj domen, tako i profesionalnim testerima koji žele da nastave svoj profesionalni razvoj. Naravno, dobrodošao je svako ko je iz bilo kog razloga zainteresovan da sazna više o ovom segmentu IT industrije.

Predavači

Prijava

Meetup će biti održan u četvrtak, 21. februara, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na meetupu je besplatno, ali je prijava neophodna putem ovog linka.