Kako (p)ostati preduzetnik? — predavanje u Startit Centru Novi Sad

Meetup će biti održan 30. maja od 18 časova.

Jelena Voćkić - 23. Maj, 2019.

U Startit Centru Novi Sad u četvrtak, 30. maja, u 18 časova biće održan meetup Kako (p)ostati preduzetnik.

Meetup je namenjen svim onima koji žele da pokrenetu sopstveni biznis, koji žele da rade za sebe, umesto za druge. Takođe, meetup je namenjen i svim onima koji su u svetu preduzetništva, i žele da upotpune svoje znanje i čuju iskustva drugih.

Zaploviti preduzetničkim vodama, i pri tome prihvatiti i suočiti se sa svakodnevnim izazovima, u dinamičnom i često obeshrabrujućem okruženju nije lako doneta odluka. Kako početi, i što je još bitnije, kako istrajati u privatnom biznisu je upravo tema ovog predavanja. Svoje korake za uspeh u svetu preduzetništva će podeliti Bojan Božović.

Kome je namenjeno?

Predavanje je prvenstveno namenjeno preduzetnicima i osobama koje su zaposlene na odgovornim pozicijama, ali ujedno svima onima koji žele da rade na svom ličnom rastu i razvoju, bez obzira da li su zaposleni, ili su u potrazi za poslom. Predavanje je prilagodjeno početnicima, što znači da iskustvo u oblasti liderstva nije neophodno.

Predavač

Bojan Božović, preduzetnik, trener i predavač, koji od svoje 20. godine razvija različite vidove poslovanja. Upravljao je sa više firmi, i rukovodio je sa više projekata i sektora unutar kompanija (prodajna odeljenja, HR, customer care itd.). Višestruko je nagradjivan za svoje prodajne aktivnosti. Pored preduzetništva i edukacije, strastven je i prema muzici, pa je tako kao DJ nastupao na najboljem evropskom festivalu EXIT.

Prijava

Događaj je zakazan za četvrtak, 30. maj, u 18 časova, u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, uz prijavu klikom ovde.