Kako poslovati profitabilno i predstaviti sebe kao brend? — WordPress meetup u vršačkom Startit Centru

Meetup je zakazan za petak, 25. januara, sa početkom u 19 časova.

Prvi WordPress meetup u ovoj godini, biće održan u petak, 25. januara, u 19 časova u Startit Centru Vršac. Prisutni će imati prilike da slušaju o tome kako da dostignu finansijsku slobodu, na koji način da preuzmu finansijsku odgovornost u svoje ruke i kako postaviti sebe kao brend.

Predavači

Slobodan Mirić je web developer koji je radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama. Poslednje 2 godine radi kao preduzetnik, vlasnik je agencije za izradu web sajtova i aplikacija Websites Workshop. Pored front end programiranja i WordPressa, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje ‚‚Never stop learning” koju prenosi na druge.

Svojim predavanjem, pored ove ideje, posetiocima će preneti i iskustva o tome kako WordPress može da bude izvor (kvalitetne) egzistencije i kako izgleda put od freelancera do preduzetnika. Govoriće i o tome kako na brži način uploviti u svet  IT industrije i kako postati produktivan. Na praktičnim primerima i aktuelnim projektima pokazaće ne samo kako, već i šta treba raditi na putu ka profitabilnom poslovanju.

Lana Sandić je grafički dizajner. Diplomirala je 2003. na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu na odseku za grafički dizajn i komunikacije. Radila je i kao in-house designer i kao freelancer, a prošla je i mnoštvo marketinških agencija. Poslednjih sedam godina radi za kompaniju Gorenje. Lani je to omogućilo da nauči metode korporativnog tržišnog komuniciranja, prodaje i brandinga robne marke za preko 30 tržišta širom sveta na kojima je Gorenje prisutno. Deo je kreativnog tima koji je radio na Gorenje Brand Booku i implementaciji trampoline brenda u vizuelni identitet te robne marke.

Na ovom meetupu će govoriti o brandingu — zbog čega je neizostavni deo marketinga (bilo da je reč o proizvodu, firmi ili našem ličnom brandingu), zašto svaki brend mora da ima svoj temelj, faktore diferenciijacije i ključnu vrednost i kako se te vrednosti primenjuju kroz štampane i digitalne materijale i različite kanale komunikacije.

Prijave

Meetup je zakazan za petak, 25. januar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Prisustvo predavanjima je besplatno, ali je obavezno prijaviti se popunjavanjem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Marija Egerić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu