Kako poslovati profitabilno i predstaviti sebe kao brend? — WordPress meetup u vršačkom Startit Centru

Meetup je zakazan za petak, 25. januara, sa početkom u 19 časova.

Marija Egerić - 21. Januar, 2019.

Prvi WordPress meetup u ovoj godini, biće održan u petak, 25. januara, u 19 časova u Startit Centru Vršac. Prisutni će imati prilike da slušaju o tome kako da dostignu finansijsku slobodu, na koji način da preuzmu finansijsku odgovornost u svoje ruke i kako postaviti sebe kao brend.

Predavači

Slobodan Mirić je web developer koji je radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama. Poslednje 2 godine radi kao preduzetnik, vlasnik je agencije za izradu web sajtova i aplikacija Websites Workshop. Pored front end programiranja i WordPressa, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje ‚‚Never stop learning” koju prenosi na druge.

Svojim predavanjem, pored ove ideje, posetiocima će preneti i iskustva o tome kako WordPress može da bude izvor (kvalitetne) egzistencije i kako izgleda put od freelancera do preduzetnika. Govoriće i o tome kako na brži način uploviti u svet  IT industrije i kako postati produktivan. Na praktičnim primerima i aktuelnim projektima pokazaće ne samo kako, već i šta treba raditi na putu ka profitabilnom poslovanju.

Lana Sandić je grafički dizajner. Diplomirala je 2003. na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu na odseku za grafički dizajn i komunikacije. Radila je i kao in-house designer i kao freelancer, a prošla je i mnoštvo marketinških agencija. Poslednjih sedam godina radi za kompaniju Gorenje. Lani je to omogućilo da nauči metode korporativnog tržišnog komuniciranja, prodaje i brandinga robne marke za preko 30 tržišta širom sveta na kojima je Gorenje prisutno. Deo je kreativnog tima koji je radio na Gorenje Brand Booku i implementaciji trampoline brenda u vizuelni identitet te robne marke.

Na ovom meetupu će govoriti o brandingu — zbog čega je neizostavni deo marketinga (bilo da je reč o proizvodu, firmi ili našem ličnom brandingu), zašto svaki brend mora da ima svoj temelj, faktore diferenciijacije i ključnu vrednost i kako se te vrednosti primenjuju kroz štampane i digitalne materijale i različite kanale komunikacije.

Prijave

Meetup je zakazan za petak, 25. januar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Prisustvo predavanjima je besplatno, ali je obavezno prijaviti se popunjavanjem ove forme.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa